Kdo všechno bude na letošním Gamescomu?
Novinka Kdo všechno bude na letošním Gamescomu?

Kdo všechno bude na letošním Gamescomu?

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pořadatelé zveřejnili seznam vystavovatelů.

Reklama

Už jen něco málo přes měsíc zbývá do zahájení herního veletrhu Gamescom, který se koná každoročně na výstavišti v Kolíně nad Rýnem. V průběhu posledních týdnů a měsíců k nám proudila různá oznámení ohledně toho, jaké společnosti se na akci ukážou, nyní jsme se však konečně dočkali oficiálního seznamu.

Vystavovatelů bude tentokrát více než 900. Většinu samozřejmě tvoří různé malé společnosti a indie vývojáři, ale najdeme mezi nimi také známá jména. Konkrétně se můžeme těšit na firmy jako 11 bit studios, Activision Blizzard, Bandai Namco, Daedalic Entertainment, Devolver Digital, Focus Entertainment, Microids, Nintendo, Plaion, Sega, Ubisoft, Warner Bros. Games či Xbox s Bethesdou.

U většiny společností si ještě budeme muset počkat na přesný seznam her, nicméně například u 11 bit studios víme, že budou ukazovat Frostpunk 2 a The Alters.

Gamescom 2023 se koná od 23. do 27. srpna. Předchází mu prezentace Opening Night Live v podání Geoffa Keighleyho, která se uskuteční už 22. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama