Oznámení Dishonored 3 je možná na spadnutí
Dishonored Novinka Oznámení Dishonored 3 je možná na spadnutí

Oznámení Dishonored 3 je možná na spadnutí

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ukáže se hra na The Game Awards?

Reklama

Již tento týden se v noci ze čtvrtka na pátek uskuteční akce The Game Awards, na které po vzoru předchozích ročníků dojde kromě udílení cen pro nejlepší hry roku také k odhalení řady chystaných titulů. V uplynulých hodinách se mluví o tom, že by v průběhu přenosu mohlo dojít k představení nové hry od studia Arkane. Spekulace rozvířil insider s přezdívkou NateTheHate, který tvrdí, že se na akci objeví nespecifikovaná nová hra od týmu Arkane Lyon.

Jedná se o vývojáře, kteří se v minulosti podepsali především pod sérií Dishonored a naposledy hráčům naservírovali originální akci Deathloop. Za kritizovanou kooperativní akcí Redfall stál naopak jiný tým se sídlem v americkém Austinu. Ačkoli nelze úplně vyloučit představení nové značky nebo pokračování Deathloopu, tak se jako nejpravděpodobnější varianta jeví právě nový díl série Dishonored, který ve svých interních materiálech před časem zmiňoval i samotný Microsoft.

Že by se aktuální spekulace měly týkat právě série Dishonored naznačil emotikonem postavy s mečem rovněž insider a novinář Brad Sams, který v minulosti jako první odhalil přípravy Xboxu Series S nebo datum vydání zmíněného Redfallu.

Oznámení Dishonored 3 je možná na spadnutí
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama