Lednové prodeje v českých herních obchodech
Novinka Lednové prodeje v českých herních obchodech

Lednové prodeje v českých herních obchodech

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

České žebříčky prodejnosti ovládly známé série.

Reklama

Přední české herní obchody Xzone a JRC zveřejnily tradiční žebříčky nejprodávanějších her a konzolí za uplynulý měsíc. Níže se můžete podívat na produkty, které byly nejpopulárnější v lednu.

Xzone

V Xzone se nejlépe dařilo mírně kontroverznímu remasteru druhého dílu The Last of Us Part. The Last of Us: Part II Remastered se podařilo umístit na úplné špičce stupňů vítězů. Druhou pozici pak uzmul Prince of Persia: The Lost Crown, za nímž je možné nalézt Tekken 8. Celková konkurence ovšem byla velmi silná, což ukazují tituly na zbývajících sedmi pozicích. Do nejprodávanější desítky se dostal na horních příčkách i Cyberpunk 2077 – Ultimate Edition, Forspoken, Like a Dragon: Infinite Wealth, Horizon: Forbidden West. Hráčské pozornosti se pak těšila také česká plošinovka Bzzzt, RoboCop: Rogue City nebo tradiční stálice v rámci prodejů kultovní Grand Theft Auto V.

Lednové prodeje v českých herních obchodech

Pokud někdo z vás očekával, že dojde ke změně pozic v rámci prodeje konzolí, zřejmě vás zklameme. Prodeje opět ovládl PlayStation 5 ve "slim" variantě. Poprvé v historii ovšem zvítězila digitální verze nad tou disponující mechanikou. Z čehož v Xzone moc velkou radost nemají, protože patří mezi příznivce diskové verze.

Lednové prodeje v českých herních obchodech

JRC

V JRC se opět hodně vedlo sportovním hrám. V čele díky tomu můžeme nalézt EA Sports FC 24, za nímž se umístilo NHL 24. Třetí pozici pak ovládla stálice bezpočtu žebříčků Grand Theft Auto V. Až na čtvrtém místě tu pak nalezneme The Last of Us: Part II Remastered. Dobře se dařilo také God of War: Ragnarök nebo nejlépe prodávané hře roku 2023 akčnímu RPG Hogwarts Legacy. Do top desítky se pak dostal i Mortal Kombat 1, Marvel’s Spider-Man 2, Call of Duty: Modern Warfare 3 nebo Tekken 8. Pokud jde o informace zaměřené na prodeje konzolí, tak ty tentokrát společnost JRC nezveřejnila.

Lednová TOP 10 českých hráčů v JRC:

  1. EA Sports FC 24
  2. NHL 24
  3. Grand Theft Auto V
  4. The Last of Us: Part II Remastered
  5. God of War: Ragnarök
  6. Hogwarts Legacy
  7. Mortal Kombat 1
  8. Marvel’s Spider-Man 2
  9. Call of Duty: Modern Warfare 3
  10. Tekken 8
Lednové prodeje v českých herních obchodech
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama