Nově vydaný remake adventury Brothers: A Tale of Two Sons si můžete zahrát v češtině
Brothers: A Tale of Two Sons Novinka Nově vydaný remake adventury Brothers: A Tale of Two Sons si můžete zahrát v češtině

Nově vydaný remake adventury Brothers: A Tale of Two Sons si můžete zahrát v češtině

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC

Premiérový titul od Josefa Farese se dočkal fanouškovské lokalizace.

Reklama

Minulý týden došlo k vydání remaku hry Brothers: A Tale of Two Sons, za jejíž původní verzí stál známý vývojář a režisér Josef Fares, který se později proslavil tituly A Way Out a It Takes Two. Jeho herní prvotinu do modernější podoby předělalo studio Avantgarden, které využilo možnosti Unreal Enginu 5. Ačkoli se hra zaměřuje především na logické hádanky s důrazem na kooperaci dvou hráčů, tak nabízí i poměrně zajímavé příběhové pozadí.

K plnohodnotnému vychutnání příběhu by mohla některým hráčům dopomoci nově vydaná fanouškovská čeština. Za překladem stojí skupina s názvem Spyker tým, která v minulosti přeložila i původní hru. Právě díky tomu mohli překladatelé bez větších obtíží implementovat již hotovou češtinu do nově vydaného remaku. Lokalizaci pro PC verzi si můžete bezplatně stáhnout na stránkách skupiny.

„Včera večer se nám konečně povedlo vytáhnout texty z Unreal Engine 5, a tak to znamená, že je i remake krátké adventurky Brothers: A Tale of Two Sons hotový. Užijte si znovu tuto jednohubku s novou grafikou,“ uvádí k nově vydané lokalizaci její autoři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama