Warner Bros se snaží zachránit Suicide Squad, hru výrazně zlevnil
Novinka Warner Bros se snaží zachránit Suicide Squad, hru výrazně zlevnil

Warner Bros se snaží zachránit Suicide Squad, hru výrazně zlevnil

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Cena hry už spadla téměř na polovinu.

Reklama

Minulý týden jsme vás informovali o zajímavém snížení ceny u pirátské akce Skull and Bones od Ubisoftu. Nyní s výraznější akcí přichází také vydavatelství Warner Bros. Games, které se rozhodlo dočasně zlevnit na začátku února vydanou akci Suicide Squad: Kill the Justice League. Zatímco v případě Skull and Bones se sleva týkala pouze vybraných fyzických řetězců, tak u Suicide Squad akce zasahuje oficiální digitální distribuci na PC (Steam) i konzolích (PlayStation Store, Xbox Store).

Zatímco pří vydání byla hra v rámci standardní edice k dispozici za 70 eur, tak aktuálně je na Steamu k dostání 42 eur, což je snížení o celých 40 %. Cena výrazně spadla také u dražší deluxe edice, za kterou jste až dosud museli zaplatit 100 eur. Nyní si tuto edici můžete na PC i konzolích PS5 a Xbox Series X/S zakoupit za 60 eur. S velkou pravděpodobností společnost tímto krokem reaguje na značně rozporuplné přijetí samotné hry.

Kromě průměrných známek v recenzích je varovným ukazatelem především počet aktivních hráčů, který se na Steamu pohybuje v řádu stovek uživatelů, což je na před vydáním očekávanou AAA live-service hru od známého studia Rocksteady opravdu nízké číslo. Zároveň se slevou se autoři snaží nové hráče přilákat také blížící se první sezónou, která v rámci dodatečného obsahu přinese 28. března několik novinek v čele s hratelnou postavou v podobě Jokera.

Suicide Squad: Kill the Justice League si můžete zakoupit rovněž v obchodě Alza.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama