Rise of Hydra Novinka Marvel 1943: Rise of Hydra od režisérky Uncharted oficiálně představen

Marvel 1943: Rise of Hydra od režisérky Uncharted oficiálně představen

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Venku je nový trailer, herecké obsazení i orientační datum vydání.

Reklama

Vývojáři ze studia Skydance New Media na akci State of Unreal odhalili název svého již delší dobu vznikajícího titulu z Marvel univerza, o jehož vývoji víme již od roku 2022, kdy došlo ke zveřejnění úvodního cinematic traileru. Až nyní se ale dozvídáme přesný název hry, který zní Marvel 1943: Rise of Hydra. Potvrdil se tak únik ze začátku týdne, o kterém jsme vás informovali v samostatné novince. Kromě názvu a logy hry autoři zveřejnili také příběhový trailer, na který se můžete podívat výše v náhledu.

Studio v krátkém popisu na oficiálních stránkách Marvelu láká na originální příběh zasazený do okupované Paříže v období druhé světové války, ve které bude hrát hlavní roli hned čtveřice hrdinů v podobě Kapitána Ameriky, Black Panthera, amerického vojáka Gabriela Jonese a wakandské špionky Nanali. Vývojáři dále slibují nejmodernější vizuální zpracování, kterého mají docílit za pomoci Unreal Enginu ve verzi 5.4.

Marvel 1943: Rise of Hydra od režisérky Uncharted oficiálně představen

Závěrem jsme se dozvěděli také orientační datum vydání, které bylo stanoveno na rok 2025, kdy by Marvel 1943: Rise of Hydra měl vyjít na PC i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Již delší dobu víme o tom, že samotné studio i vývoj hry Marvel 1943: Rise of Hydra vede Amy Hennig, která se z pozice kreativní ředitelky a spisovatelky podepsala pod prvními třemi díly série Uncharted.

V samostatném článku bylo bezprostředně poté odhaleno, že so složení hudby se postará známý skladatel Stephen Barton, který se v minulosti podílel na hudbě pro hry jako Star Wars Jedi: Survivor, Apex Legends, nebo Titanfall. Níže si můžete prohlédnout také složení hereckého ansámblu. Hlavní postavy ztvární Khary Payton (Black Panther), Drew Moerlein (Kapitán Amerika), Megalyn Echikunwoke (Nanali), Lyne Renée (členka francouzského odboje), Marque Richardson (voják Gabriel Jones) a Joel Johnstone (Howard Stark).

Marvel 1943: Rise of Hydra od režisérky Uncharted oficiálně představen
Marvel 1943: Rise of Hydra od režisérky Uncharted oficiálně představen
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama