Embracer si ponechal kus Gearboxu, nově ho nazývá Arc Games
Novinka Embracer si ponechal kus Gearboxu, nově ho nazývá Arc Games

Embracer si ponechal kus Gearboxu, nově ho nazývá Arc Games

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jde o vydavatele Remnant 2 nebo Star Trek Online.

Reklama

Po nedávném prodeji Gearbox Entertainment zbyl Embraceru americký tým vydavatelské větve Gearbox Publishing. Hledání nového jména pro vydavatele her jako Remnant 2, Star Trek Online nebo Have a Nice Death netrvalo dlouho. Společnost, která nesla ještě před připojením ke Gearboxu název Perfect World, bude známá jako Arc Games.

„Jsme ten samý tým nadšených hráčů, který vám přinesl mnoho oblíbených titulů, včetně sérií Remnant, Have a Nice Death, Star Trek Online a Neverwinter. Nemůžeme se dočkat, až vám nabídneme ještě více vzrušujících her, jako je Gigantic: Rampage Edition, Hyper Light Breaker a další, které budou brzy oznámeny na rok 2025 a následující roky!“ píší Arc Games. Právě zmiňovaný Hyper Light Breaker se dočká už ve středu 10. dubna traileru.

Zatímco Arc Games zůstávají Embraceru, Gearbox se i s evropskou částí svého vydavatelství přesunul pod křídla Take-Two Interactive. Od Embraceru se oddělila i další divize – Saber Interactive. Oba obchody pomohly švédskému holdingu dokončit náročnou restrukturalizaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama