Do World of Warships zamířil česky nadabovaný Švejk
WoT Novinka Do World of Warships zamířil česky nadabovaný Švejk

Do World of Warships zamířil česky nadabovaný Švejk

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Stane se novým „hláškujícím“ velitelem.

Reklama

Studio Wargaming představilo zajímavou novinku, která je primárně určena pro české hráče World of Warships. Do populárního free-to-play titulu zamířila postava Josefa Švejka z děl spisovatele Jaroslava Haška. Švejk se stane novým velitelem torpédoborce Tátra, z jehož paluby bude v průběhu jednotlivých lodních bitev komentovat situaci na bojišti.

O dabing zhruba 200 hlášek se postaral český herec dabér Michal Holán. Švejk je ve World of Warships zdarma k dispozici již nyní. Samotná hra je k dostání na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Vývojáři z Wargamingu příchod Švejka okomentovali takto: „Poslušně hlásíme, Josef Švejk, slavný voják, úřední blb, reumatik a prodejce kradených psů, ochotný sloužit císaři pánu až do roztrhání těla si našel svou cestu z Prahy, přes Tábor a Budějovice až k mořím World of Warships. Slavná budějovická anabáze tak píše zcela novou kapitolu a vy se můžete podívat, jak to celé dopadlo.

Švejk, známý svým neortodoxním přístupem k výzvám, které před něj život i osud předkládají je připraven poprat se i s takovým úkolem, jakým je velení válečné lodi. A činí tak s humorem a důvtipem jemu vlastním. Střídá tak starou dobrou „pražštinu“ s trochou komolené němčiny, hartusí, když se věci nedaří a sarkasticky komentuje situace na bojišti, a to i když jemu a jeho týmu teče do bagančat.“

Do World of Warships zamířil česky nadabovaný Švejk
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama