KC: Deliverance Novinka Daniel Vávra si sestavil nový počítač

Daniel Vávra si sestavil nový počítač

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

42
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jak na něm běží Kingdom Come: Deliverance 2?

Reklama

Daniel Vávra na svém Youtube kanále zveřejnil více než hodinu dlouhé video, ve kterém se věnuje stavbě svého nového počítače za 250 tisíc korun. Kromě výběru jednotlivých komponent v čele s grafickou kartou Nvidia RTX 4080 Super, procesorem AMD Ryzen 7950x3d a základní deskou Asus ProArt X670E se spoluzakladatel studia Warhorse mezi řečí zmínil o tom, že před nedávnem oznámené Kingdom Come: Deliverance 2 bude při vydání podporovat technologie Nvidia DLSS a AMD FSR.

Vávra zároveň podotkl, že na jeho nové sestavě KCD2 aktuálně běží na 4K rozlišení a 60 FPS při nastavení velmi vysokých detailů. Při nastavení nejvyšších detailů (epic) poté framerate dosáhne na hodnotu 40 FPS. Je však nutné podotknout, že se jedná o rozpracovanou verzi hry, která vyjde až za několik měsíců. Právě na finální optimalizaci by se vývojáři měli aktuálně zaměřovat.

Zajímavý moment videa nastal také v čase 38:31, kdy si můžete na monitoru prohlédnout hlavní menu hry. Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde v průběhu letošního roku na PC i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. V samostatné novince si můžete poslechnout první skladbu ze soundtracku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama