Oceňovaná příběhová adventura obdržela českou lokalizaci
Indika Novinka Oceňovaná příběhová adventura obdržela českou lokalizaci

Oceňovaná příběhová adventura obdržela českou lokalizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Hra Indika zaujme netradičním příběhem i zasazením.

Reklama

Vývojáři ze studia Odd Meter vydali začátkem května adventuru s názvem Indika. Ta zaujme především svým zasazením, jež vás vezme do alternativní verze Ruska na přelomu 19. a 20. století, kde se náboženské vize střetávají s drsnou realitou. Příběh se točí okolo mladé jeptišky, která se vydává na cestu sebepoznání se samotným ďáblem.

Pokud vás námět hry zaujal, tak byste mohli ocenit čerstvě vydanou fanouškovskou češtinu ve formě titulků, které se hra dočkala pouhý týden po vydání. Lokalizaci od překladatele s přezdívkou Andrewek si můžete bezplatně stáhnout na stránkách skupiny Herní překlady.

Bližší informace o samotné hře najdete v naší recenzi, ve které si Indika odnesla známku 9/10 a následující verdikt: „Málokterá videohra nabídne výlet tak hluboko do něčí hlavy a donutí hráče k zamyšlení o vlastních přesvědčeních. Indika to zvládá, aniž by zapomínala pravidelně dávkovat hratelnost – rozmanité hádanky založené na manipulaci s prostředím. K tomu všemu se skvěle prezentuje díky audiovizuální stránce nebo hereckým výkonům.“

Indika je aktuálně k dispozici pouze na PC (Steam). Autoři ale mají v plánu hru ještě v průběhu května přinést také na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama