Crime Boss: Rockay City Novinka Česká střílečka Crime Boss: Rockay City míří na Steam

Česká střílečka Crime Boss: Rockay City míří na Steam

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojář zároveň představili nové rozšíření.

Reklama

Vývojáři z brněnského studia Ingame oznámili příchod své kooperativní akce Crime Boss: Rockay City na Steam. Na stránkách digitálního obchodu společnosti Valve bude titul k dispozici od 18. června. Hra původně vyšla v březnu loňského roku na PC prostřednictvím konkurenčního Epic Games Storu. V červnu si titul poté našel cestu také na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Navzdory rozporuplnému přijetí a nepříliš vysokým známkám v recenzích na hře autoři nadále pracují. Výsledkem jejich snažení je kromě bezplatných aktualizací také placený dodatečný obsah. Zároveň s uvedením na Steamu se ostatně Crime Boss dočká dalšího DLC s názvem Cagnali's Order, které studio představuje ve výše přiložené ukázce.

Za pozornost rovněž stojí, že hráči, kteří si Crime Boss: Rockay City zakoupí na Steamu, obdrží kromě základní hry také veškerý dodatečný obsah včetně zmíněného rozšíření Cagnali's Order. Tato nabídka ale bude časově omezená. Bližší informace o samotné hře najdete v naší recenzi. Níže se můžete podívat na infografiku s připravovanými aktualizacemi a přídavky.

Česká střílečka Crime Boss: Rockay City míří na Steam
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama