Cities Skylines 2 se na konzole v dohledné době nepodívá
Cities: Skylines Novinka Cities Skylines 2 se na konzole v dohledné době nepodívá

Cities Skylines 2 se na konzole v dohledné době nepodívá

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Studio opět odložilo verze pro PlayStation a Xbox.

Reklama

Společnost Paradox Interactive vydala v říjnu loňského roku budovatelskou strategii Cities Skylines 2. Navzdory vysokým očekáváním, které do pokračování hráči vkládali po úspěšném prvním díle, se hra dočkala značně rozporuplného přijetí. Druhé Cities Skylines doplatilo především na problematický technický stav, který se vývojáři ze studia Colossal Order dodnes snaží postupně vylepšovat formou bezplatných aktualizací.

Původně měla hra vyjít souběžně na PC (Steam) i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Verze pro konzole byly ale ještě před samotným uvedením PC verze odloženy na začátek letošního roku. I tento termín se však ukázal jako nereálný, takže následoval odklad na říjen. V novém příspěvku na oficiálním Paradox fóru ale vývojáři oznámili, že ani tento termín nedodrží.

Jako hlavní důvod uvedli přetrvávající potíže při vývoji a nevyřešené problémy na poli optimalizace verzí pro konzole, které stále nejsou v uspokojivém stavu. Jelikož nebylo nové datum vůbec stanoveno, tak je pravděpodobné, že se čekání na konzolové porty Cities Skylines 2 protáhne až do příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama