PC verze Red Dead Redemption je údajně již za rohem
Red Dead Redemption Novinka PC verze Red Dead Redemption je údajně již za rohem

PC verze Red Dead Redemption je údajně již za rohem

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

K vydání by mohlo dojít už příští měsíc.

Reklama

V průběhu května jsme vás informovali o spekulacích ohledně možného příchodu hry Red Dead Redemption na počítače, které se opíraly o únik z databáze Rockstar Launcheru. Další kolo spekulací se opět rozeběhlo po nové aktualizaci tohoto digitálního obchodu, který nově v rámci svého rozhraní obsahuje kategorii klasických titulů. Podle insidera s přezdívkou Ben, který se specializuje na informace týkající se her od Rockstaru, to může znamenat právě přípravu na vydání PC verze prvního Red Dead Redemption.

Oceňovaná westernová akce z roku 2010 původně vyšla na konzole PlayStation 3 a Xbox 360. V srpnu loňského roku se hráči po dlouhém čekání dočkali také portů na konzole PlayStation 4 a Nintendo Switch. Podle zmíněného insidera by právě letos v srpnu mohlo dojít k oznámení a zároveň i vydání PC verze. Kromě zvolení stejné strategie jako v případě nedávných verzí pro novější konzole Ben připomíná blížící se hovor vedení společnosti Take-TwoInteractive s investory, který se uskuteční právě v srpnu.

Je však důležité podotknout, že se zatím stále jedná o pouhé náznaky a spekulace, které se ale v případě dosud nadále oficiálně nepotvrzené PC verze Red Dead Redemption objevují čím dál tím častěji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama