8 minut z růžového post-apokalyptického Far Cry: New Dawn
Novinka 8 minut z růžového post-apokalyptického Far Cry: New Dawn

8 minut z růžového post-apokalyptického Far Cry: New Dawn

Michal Burian

Michal Burian

35
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Někoho zaujme, jiné odradí.

Reklama

V dnešních ranních hodinách Ubisoft představil Far Cry: New Dawn, které pokračuje v tradici zvláštních spin-offů této série. New Dawn navazuje na letošní Far Cry 5 a zavede nás do post-apokalyptické Montany, která je zasazena sedmnáct let po globální jaderné katastrofě. Svět se dramaticky změnil, Hope Country je úplně jiné a z chaosu povstala nová civilizace. Ta se shromažďuje do různých skupin, přičemž každá má vlastní pravidla v přežití.

Největší problém v této těžké době dělají členové Highwaymenu, které vedou sestry Mickey a Lou. Tenhle gang cestuje z místa na místo, zabíjí přeživší a bere dostupné zdroje. Lidé se pochopitelně proti nájezdníkům snaží bránit a na vás bude, abyste jim mohli, ubránili zásoby a tenhle boj vyhráli. Pokusit se o to můžete sami, případně v kooperaci s dalším hráčem.

Lákadlem může být pro mnohé cestování, Far Cry: New Dawn se neodehrává pouze v Hope Country, ale po celých USA. Navštívíme divočinu, kaňony a pobřežní oblasti, kde budeme plnit různé úkoly, snažit se rozšířit svou komunitu a vylepšovat domovskou základnu k odemčení nového vybavení a lepších zbraní.

Oproti tomu stylizace může někoho odradit. Růžová nesedne každému.

Far Cry: New Dawn vyjde 15. února 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One za 45 euro. Níže gameplay záběry a v předešlé novince trailer. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama