Ptejte se nás na Far Cry New Dawn
Novinka Ptejte se nás na Far Cry New Dawn

Ptejte se nás na Far Cry New Dawn

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

30
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Od včerejška už se proháníme po Hope County ve spin-offu Far Cry New Dawn. Máte na nás nějaké otázky?

Reklama

Far Cry New Dawn už je za dveřmi a my se pilně připravujeme na jeho recenzi. V redakci jsme se vydali do atomově upraveného Hope County už včera a rozhodli jsme se, i po vzoru Metra Exodus, že vám nabídneme možnost se nás zeptat na cokoliv vás jen napadne ohledně této nové hry od Ubisoftu. Jak už u nás bývá zvykem u takto vysoce očekávaných her, některé vaše otázky zohledníme buď v samotné recenzi, popřípadě v doprovodném článku. Aneb po vzoru hereckého mistra: Ptejte se nás, na co chcete, my, na co chceme odpovíme!

Vzhledem k tomu, že Honza, který minulý rok recenzoval Far Cry 5 má neodkladné záležitosti v podzemí moskevského metra, recenzi pro vás budu připravovat já, skalní fanoušek všech hejtů směřující na adresu Ubisoftu. Recenzovaná verze tedy bude na PS4, zároveň se však můžete ptát i na PC verzi, kterou naopak zkouší Miky. Informační embargo končí 14. února minutu po půlnoci a budeme dělat všechno pro to, aby se k vám jak recenze, tak odpovědi na vaše otázky dostaly co nejdříve.

Far Cry New Dawn vychází 15. února s českými titulky na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru můžete koupit na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama