Far Cry: New Dawn představuje příběh v novém traileru
Novinka Far Cry: New Dawn představuje příběh v novém traileru

Far Cry: New Dawn představuje příběh v novém traileru

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Hope County nebude mít pokoj ani po apokalypse.

Reklama

Do americké Montany se vracíme 17 let od poslední návštěvy. Ačkoliv krajina bude vlivem radiace či výbuchu k nepoznání, Hope County se nemění a i v těchto dobách se tu najde někdo, po kom se bude dát střílet. Zápletka, jak už je u Far Cry zvykem, není nikterak složitá. Po atomovém výbuchu se lidé pokusili postavit zpět na nohy. To se jim také dařilo až do té nešťastné chvíle, kdy se na scéně objevila dvojčata prahnoucí po moci.

Mimo trailer se nám Ubisoft pochlubil s novinkami o příběhu i na jejich stránkách. Zde se můžeme dozvědět, že se chopíme role člena ochranky muže jménem Thomas Rush, který cestuje po zdevastované US a snaží se pomáhat lidem. Když však přijedou do Hope County, jsou přepadeni skupinou zvanou Highwaymen, vedenou právě dvojčaty Mickey a Lou. Vaše skupina bude rozdělena a v tu chvíli začíná váš úkol všechny zpátky sjednotit a vytvořit místní základnu jménem Prosperity.

Potvrzen je návrat i několika známých postav. Mezi své parťáky tak budete moci přibrat sniperku Grace Armstrong, pyromana Sharkyho Boshawa, vidláka Hurka nebo pilota Nicka Ryeho. Mezi vašimi kolegy však nemůžou chybět i věrná zvířata. Hvězdou letošního dílu má být Horatio, přerostlé divoké prase. Na co se však těšíme asi nejvíce, je návrat Otce, Johna Seeda a jeho kultu Eden's Gate. Tento kult jakýmsi způsobem přežil genocidu, kterou jsme v páté díle zapříčinili, a vrátil se. Tentokrát pod jménem New Eden, avšak se stejným vůdcem. Dle nového traileru to však nebudou naši nepřátelé, právě naopak, Otce budeme žádat o pomoc.

Jak to všechno vypadá v akci, se můžete podívat na samotný trailer. Hra vychází 15. února 2019 a bude k dispozici na PC, PS4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama