Akční online RPG Blue Protocol ožívá
Novinka Akční online RPG Blue Protocol ožívá

Akční online RPG Blue Protocol ožívá

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC

Můžete si prohlédnou doslova tuny záběrů z uzavřeného alfa testování.

Reklama

Oficiální Twitter účet hry Blue Protocol konečně od loňského září ožil. Sice jde jen o jediný krátký tweet, ale buďme rádi za každé malé pípnutí.

Za tímto akčním online RPG stojí vývojářské týmy z Bandai Namco Online a Bandai Namco Entertainment a patrně díky nim se můžeme dočíst toto: "Promiňte, že jste všichni museli čekat. Od dnešního dne bude aktivita na oficiálním Twitteru akčního online RPG Blue Protocol pro PC pokračovat! Budeme sdělovat nejnovější informace, takže nás prosím sledujte!"

Kromě této informace také došlo ke zrušení dohody o mlčenlivosti (podmínky pro publikování najdete zde) ohledně screenshotů a videí z uzavřeného alfa testu, který proběhl v červenci loňského roku2019, takže vás dnes čeká opravdu velké množství gameplay záběrů.

V souvislosti s těmito zprávami hodlá Bandai Namco najmout lokálního ředitele pro lokalizaci Blue Protocolu se znalostmi anglického jazyka. Společnost si také nedávno podala ochrannou známku na Blue Protocol v Evropě a Kanadě. Obě tyto věci dost solidně naznačují, že Bandai Namco plánuje celosvětové uvedení tohoto RPG.

Než se ale podíváte na některá videa z uzavřené alfy, přiblížíme si trochu samotný Blue Protocol.

Ocitnete se na planetě Regnus, kterou a kdysi ovládal božským kmen zvaný Bapharian Divines. Ti využívali mystické světlo Engram a bafariánská civilizace tak pokryla úplně celou planetu a dokonce dokázali využít moc času. Po mnoha tisíciletích ale zůstaly z prosperujícího národa pouze jeho ruiny, poklady a temné tajemství. Tady začnete svou cestu v opuštěném ráji, odhalíte jeho podstatu a stanete se součástí historie planety Regus.

Systém vytváření postav má být prakticky všestranný, aby vám dovolil vytvořit postavu, kterou opravdu chcete. Grafika pak vypadá jako z nějakého animovaného nebo anime filmu, nicméně prostředí bude působit realistickým uměleckým stylem.

V boji se budete spoléhat nejen na sebe, ale také na ostatní. Hordy příšer musíte odrazit spolu s ostatními hráči koordinovanými údery. Na výběr bude několik tříd, mezi kterými najdete typ Aegis Fighter, Twin Striker, Blast Archer a Spellcaster (viz první obrázky výše).

Zdroj: Twitter, YouTobe a Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama