JP scéna: příběh Sakury Wars nebo report z Blue Protocolu
Novinka JP scéna: příběh Sakury Wars nebo report z Blue Protocolu

JP scéna: příběh Sakury Wars nebo report z Blue Protocolu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Dále Gunslinger Stratos World v Evropě nebo odložení Billion Road a jeden korejský horor.

Reklama

Sakura Wars

Sega vydala nový trailer a screenshoty, na kterých si můžete prohlédnout steampunkovou technologii v japonském designu. Tedy na Sakura Wars.

Sakura Wars vším, od velké věže s hodinami na vrchu vlakového nádraží Ginza, dominujícího panoramatu města, až k podmanivému Císařskému divadlu stojícímu v srdci Tokia, vykresluje bohatý historický svět, obohacený o fantastickou steampunkovou technologii. Tato Taisho éra je pro Japonsko časem prosperity a optimismu, kdy na východ pronikala západní kultura.

Sakura Wars je zároveň restartem série, který si ale uchovává to nejdůležitější. Hodně původních funkcí, díky nimž byl definován žánr série a stal se v Japonsku hitem. Hra je totiž kombinací poetické vize, silného obsazení a přesvědčivého příběhu plného intrik, akce a romantiky. Dnešní trailer vás s tím vším seznámí a zve vás do tokijského centra 40. let 20. století.

Sakura Wars vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 v prosinci loňského roku a má 28. dubna vyjít i v Severní Americe a v Evropě.


Blue Protocol

Během třetího oficiálního live streamu Blue Pro Report, ukázalo Bandai Namco zhruba 30 minut nových gameplay záběrů z Blue Protocolu:

  • od 15:07 do 28:28 - gameplay Dragon Claw Valley Party
  • od 31:18 do 42:26 - Battle Arena
  • od 45:13 do 48:15 - ovládání a nastavení hry
  • od 1:37:07 do 1:38:11 - Talk Mode

Blue Protocol je ve vývoji pro PC a v současné době se můžete přihlásit (Japonština nutná) do uzavřeného beta testování tohoto akčního MMORPG.


Silent World

19. března vyjde na Switchi a na PC (přes Steam) díky společnosti CFK hororová adventura Silent World. Za vývojem stojí korejské studio GniFrix a předobjednávky na Nintendo eShopu začínají 12. března. Z jazyků hra nabídne angličtinu, japonštinu, zjednodušenou čínštinu a korejštinu.

A teď něco víc o hře samotné. Silent World je hororová adventura, vytvořená v nádherně temném stylu, vzbuzující skleslou náladu, ale dávající šanci na útěk osamělého přeživšího, který se musí probíjet světem zničeném jadernou válkou.

Tato válka změnila svět v pandemonium plné nepřátelských mutantů. Hráči povedou život osamělého přeživšího pomocí několika zjednodušených příkazů typu "chůze" a "úkryt".


Gunslinger Stratos World

Square Enix si v Evropě podal ochrannou známku na "Gunslinger Stratos World", což by mohl být název nové hry série Gunslinger Stratos, jejíchž vývoj byl potvrzen pro konzole a PC již v prosinci loňského roku.

Producent série Gunslinger Stratos Nobuki Kadoi uvedl, že nový díl série je ve vývoji v takovém stylu, aby "jej mohlo prožít více hráčů z celého světa", než jako předchozí pouze arkádové díly. Oficiální oznámení hry bylo naplánováno na období někdy po Novém roce, ale ještě jsme se jej nedočkali.

 


Billion Road

Billion Road vyjde na západě pro Switch prostřednictvím Nintendo eShopu a pro PC přes Steam až 16. dubna. Toto oznámení jen potvrzuje zpoždění oproti dříve naplánovanému březnovému vydání.

Váš hlavní cíl je v Billion Road velice přímočarý, prostě budete po celém Japonsku cestovat a vydělávat víc peněz, než kdokoli jiný. Vydělávat peníze můžete na trhu s nemovitostmi nebo díky různým dalším investičním příležitostem, jako je sushi restaurace v Ginze nebo obchod s anime merchem v Akihabaře. Po investicích budete muset počkat na konec fiskálního roku a zjistit, jestli se vaše investice vyplatily.


Brigandine: The Legend of Runersia

Brigandine: The Legend of Runersia od Matrix Software vyjde na celém světě prostřednictvím Nintendo eShopu pro Switch 25. června. Vydavatel Happinet bude v Japonsku hru distribuovat také ve fyzická standardní a limitované edici.

Tato klasická série Brigandine se vrací po 20 letech s novou tahovou strategií, zasazeném do známého fantasy světa, který oživili veteráni jako scénárista Kenji Terada (Batman: Dark Tomorrow a Final Fantasy I až III), umělecký režisér a designér postav Raita Kazama (Puzzle & Dragons a Xenoblade Chronicles) a skladatel Tenpei Sato (Brigandine: Grand Edition a Disgaea 1 až 5).

Brigandine: The Legend of Runersia nabídne konflikt šest zemí kontinentu Runersia, které vedou válku s cílem dobýt a sjednotit celou zemi pod vládou jednoho národa. Hráči se rozhodnou, kdo bude legendárním vítězem výběrem země a vytvořením armády Rune Knights, prozkoumáním více než 40 lokací a setkáním s více než 100 dalšími rytíři a s 50 druhy monster, které obývají celou Runersii.

Zdroj: Sega, Bandai Namco, CFK, Square Enix, Nintendo, Gematsu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama