JP scéna: Final Fantasy Brave Exvius a gameplay z Blue Protocolu
Novinka JP scéna: Final Fantasy Brave Exvius a gameplay z Blue Protocolu

JP scéna: Final Fantasy Brave Exvius a gameplay z Blue Protocolu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Apple iOS Android Android

Dále vás čekají novinky o Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? a vizuálních románech.

Reklama

Blue Protocol

Bandai Namco vypustilo přes 50 minut nových gameplay záběru z Blue Protocolu, pořízených během druhého oficiálního live streamu Blue Pro Report.

Blue Protocol je ve vývoji pro PC a v současné době probíhá přihlášení do uzavřeného beta testování k tomuto masivně multiplayerového online akčního RPG.

Blue Pro Report #2:

  • od 13:27 do 25:23 - Aegis Fighter Gameplay
  • od 25:23 do 34:19 - Twin Striker Gameplay
  • od 34:19 do 43:40 - Blast Archer Gameplay
  • od 43:40 do 52:02 - Spell Caster Gameplay #1
  • od 53:29 do 1:02:30 - Spell Caster Gameplay #2
  • od 1:24:52 do 1:29:07 - Úpravy uživatelského rozhraní a konfigurace klávesnice

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Infinite Combate

Rice Digital plánije vydat exkluzivní sběratelskou edici hry Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Infinite Combate, která vyjde ve verzích pro PlayStation 4 a Switch za cenu 95,55 euro.

Sběratelská edice bude k dispozici v severoamerické (ESRB) i evropské (PEGI) verzi a bude obsahovat kopii hry, originální soundtrack, 100stránkový artbook, oboustranný polyesterový polštář Hestia (51x66cm), sadu šesti uměleckých karet (formát A5 a budete moci zvolit, které obrázky mají být v sadě) a ve bude v zabaleno v umělecké krabici.

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Infinite Combat je mix dungeon crawlingu s prvky RPG a vizuálním románem, inspirovaném sérií anime Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon?, rozšířeným o nový obsah. Kromě rozsáhlého příběhového režimu budou hráči moci otestovat své schopnosti v procedurálně generovaných Extra dungeonech a o dalších postavách se dozvědět něco víc během Date Events.

Příběh Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon? Infinite Combate je zasazen do fantasy světa, kde se bohové rozhodli omezit své božské síly a hledají vzrušení ve světě nižších bytostí. Aby mohli komunikovat s lidmi, založilo každé božstvo takzvanou Familii, což jsou skupiny lidí, k nimž se mohou připojit různí dobrodruzi a vydat se do nebezpečného labyrintu zvaného Dungeon.


War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius

Square Enix ohlásil přibližné okno vydání hry War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius na západě a spustil předběžnou registraci k tomuto taktickému RPG pro iOS a Android. Za upozornění stojí, že v Japonsku bylo od listopadu roku 2019 zaznamenáno devět milionů stažení hry.

V závislosti na počtu předběžných registrací dostanou uživatelé různé herní bonusy. Na tomto odkazu se můžete podívat na úplný seznam možných odměn.

Při vadání hry na západě, bude War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius obsahovat jak anglický, tak japonský dabing a anglické, francouzské, německé, španělské, korejské a tradiční čínské titulky.

War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius je samostatný herní zážitek, který svou inspiraci čerpá z klasických taktických RPG od Square Enixu. Příběh je zasazen do vesmíru titulu Final Fantasy: Brave Exvius a odehrává se na kontinentu Ardra v obdbí těsně před vypuknutím války, kde spolu jednotlivé národy bojují o kompletní nadvládu.

Hráči budou sledovat příběh dvojčat Mont a Sterne z království Leonis, které jsou obdařeny schopností vidět do budoucnu, a Machérie, krásné Steel Maiden z Hourne. při postupu se hráči dostanou na různé bojišti, strategicky plánovat své útoky proti nepřátelským silám a povolávat silné Espers.

War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius představuje umělecké dílo vytvořené legendárním umělcem série Final Fantasy Isamua Kamikokuryoa, který svůj talent již dříve propůjčil pro Final Fantasy XII, Final Fantasy XIII a Final Fantasy XV. Hra také obsahuje originální hudbu od Noriyasua Agematsua (Final Fantasy: Brave Exvius).


Sisters Royale: Five Sisters Under Fire

Společnost Strictly Limited Games oznámila přípravu velmi omezeného množství fyzických edicí (limitované a sběratelské) hry Sisters Royale: Five Sisters Under Fire pro PlayStation 4 a Switch. Předobjednávky budou spuštěny 23. února.

Toto krabicové vydání bude k dispozici v omezeném množství. Pro Switch bude 1 500ks sběratelské edice a 2 500ks limitované edice. U PlayStation 4 verze bude kopií méně, konkrétně 999ks sběratelské edice a 1 500ks limitované edice.

Co se týče fyzické sběratelské edice, ta ponese jméno I’m Being Harassed by 5 Sisters and it Sucks a obsahuje několik bonusů: box s magnetickou západkou, individuálně očíslovanou hru, vázaný hardbook, 6 karet s postavami, oficiální soundtrack na CD, plakát v rozměru A2 a dvě sady samolepek.

Sisters Royale: Five Sisters Under Fire je první nová hra od studia AlfaSystem ve stylu shoot'em up ze série Castle of Shikigami. Mnoho hráčů považuje právě Sisters Royale za důstojného nástupce této série. Akce, grafika v anime stylu a pět jedinečných sester, soupeřících o možnos vzít si anděla Yashina.

JP scéna: Final Fantasy Brave Exvius a gameplay z Blue Protocolu

Inuwashi

Společnost Orange vydá v Japonsku přes Steam mysteriozní vizuální román Inuwashi: Urabure Tantei do Ojou-sama Keiji no Ikebukuro Jiken File (anglicky Inuwashi: Down-and-Out Private Eye and Madam Police Detective's Ikebukuro Case File) už 3. března a následně se dočkáme i Switch verze. Román Inuwashi: Urabure Tantei pro Ojousama Keiji no Ikebukuro Jiken File vyšel prozatím v prosinci 2015 pouze pro iOS a Android a jen v Japonsku.

Inuwashi je adventura odehrávající se v Ikebukuro, kde se policejní detektiv, se speciální schopností číst lidskou mysl, a soukromé očko, sídlí v odlehlé části Ikebukura, spolu se svými kolegy probírají různými detektivními případy. Hráči budou zkoumat celou řadu různých případů, které budou někdy velmi napínavé, jindy vtipné a někdy okultní, ale vše uvidíte z pohledu policejního detektiva i soukromého očka.

Hru produkovali lidé, stojící za sérií Jake Hunter Detective Story a design postav navrhl Kazuhira Hara.

Ve srovnání se smartphone verzí vydanou v roce 2015, byla hra kompletně přepracována. Díky tomu si můžete dlouhý příběh (přes 30 hodin) vychutnat pomocí pohodlného ovládání.


Kiss Trilogy

Společnost Entergram ohlásila speciální kolekci Kiss Trilogy pro konzoli PlayStation 4, která bude obsahovat romántické vizuální romány Hotch Kiss, Kiss Bell a Kiss Ato. Prodávat se začně 25. června.

Román Hotch Kiss byl poprvé vydán pro PC v únoru 2012, následován verzí pro PS Vitu v srpnu roku 2013. Kiss Bell pak vyšel poprvé spuštěn pro PC v červnu 2013, poté následovala v srpnu 2014 opět Vita verze a Kiss Ato vyšel na PC v září 2014, následovaný v listopadu 2016 PS Vita verzí.

Hrdinou Hotch Kiss je Shigeru, ukecaný student druhého ročníku Tsunekusu Gakuen, který se pyšní tím, že dokáže všem studentům nabídnout přiměřenou zábavu. Proto na škole existuje obchod, o kterém ví téměř každý student a kde se prodává vše od vyplněných testů ke zkouškám, zprávy pro zápasy, fotografie dívek a dokonce ze najdete i věci, které vypadají jako milostné lektvary. Tento obchod se jmenuje "gakuen seikatsu sougojo kenkyuukai" (výzkumná společnost, která si vzájemně pomáhá ve školním životě) zkráceně "gojoken".

Shigeru šel jednou šel ze zvědavosti podívat do tohoto obchodu a místo prodejce zde našel školní idol Yukino. Podrážděný z jejího nepříjemného jednání se rozhol pomoci si sám. Pak si jej ale Yukino zavolala na střechu budovy a dala mu sešívačku o které tvrdila, že je to sešívačka věčných pout.

Kiss Bell se odehrává koncem roku, kdy na Akademii Ekoda vznikl dobrovolnický Vánoční klub a je tradicí, že jej povede nově jmenovaný předseda studentské rady. Postupně se seznámíte s ostatními členy a je jen na vás, jak skončí jejich vzájemné vztahy a také zjistíte, proč se všichni dobrovolně přidali ke klubu.

Hrdiou třetího dílu Kiss Ato je Makoto, které se specializuje na umění, ale nemá moc důvěry ve své schopnosti. Na konci druhého roku přišel k jednolétemu projektu a seděl si vedle dívky z jiné třídy. Tsukuya je známá svými uměleckými dovednostmi a Makoto se do ní hned zamiloval.

JP scéna: Final Fantasy Brave Exvius a gameplay z Blue Protocolu

Zdroj: Bandai Namco, Rice Digital, Square Enix, Strictly Limited Games, Orange a Entergram

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama