Novinka Aktualizováno: Nintendo oznámilo Switch OLED v barvách Splatoon 3

Aktualizováno: Nintendo oznámilo Switch OLED v barvách Splatoon 3

Jan Urbančík

Jan Urbančík

12
Platformy Nintendo Switch Switch

Žádné velké odhalení se nakonec nekoná.

Reklama

Aktualizace:

Nintendo nakonec skutečně oznámilo nový hardware, ale šlo pouze o již vydaný OLED model v barvách chystané hry Splatoon 3.

Původní článek:

O tom, že Nintendo pracuje na nové konzoli, se spekuluje už opravdu dlouho. Loni v červnu se objevovaly zaručené zprávy o tom, že Pro verze Switche bude oznámena už brzy, ale nestalo se tak. Místo toho přišla japonská společnost s OLED modelem, který přinesl pouze nový displej a pár menších novinek, hardware však zůstal stejný. A nyní, přesně rok po oznámení nejnovějšího přídavku do rodiny Switche, to vypadá, že plnohodnotný nástupce by mohl oznámen už brzy. Ale tentokrát už doopravdy.

Už před pár dny se psalo o tom, že Nintendo plánuje v aktuálním fiskálním roce utratit za materiál 66,5 miliard jenů, to je opravdu vysoká částka. K tomu potom přišlo oznámení, že si společnost zaregistrovala označení "NSW", které se používá jako zkratka pro Nintendo Switch. Ale ani to není všechno, vůbec největší náznak přišel teprve včera.

Pokud byste na YouTube pátrali po traileru na Switch OLED, tak byste hledali marně, tedy alespoň, co se týče oficiálního zdroje. Nintendo totiž včera nastavilo video jako soukromé. Říkáte si, proč by to dělalo? Je to poměrně jednoduché, nechce "zmást" zákazníky staršími produkty a zaměří svůj marketing na ten nový. Je to praktika, kterou používají i jiné společnosti a právě Nintendo ji použilo už loni při oznámení OLED modelu, kdy nastavilo trailer na Switch Lite také jako soukromé video.

Na druhou stranu je zde jiné také jiné možné vysvětlení, a to že Nintendo mělo práva na hudbu z traileru pouze na jeden rok, proto nyní video musela smazat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama