Atomic Heart Novinka Atomic Heart dostane plnohodnotnou českou lokalizaci

Atomic Heart dostane plnohodnotnou českou lokalizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

95
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Podívejte se na ukázku z překladu.

Reklama

Na konci února jsme vás informovali o vydání strojové češtiny z překladače pro akci Atomic Heart. Nyní se dozvídáme, že se hra dočká i tradiční ručně přeložené lokalizace ve formě titulků.

Zahájení prací na češtině oznámil překladatel s přezdívkou Mayki prostřednictvím webu prekladyher. Jedná se v poslední době o aktivního překladatele, který nedávno do češtiny přeložil hry jako The Dark Pictures Anthology The Devil in Me, Deliver Us Mars nebo Scars Above.

„Kontroverzní hra, kterou by bylo ale chybou odsuzovat. Pěkná grafika, rozmanitost prostředí a nepřátel, textů tak akorát, to všechno jsou důvody, proč jsem se rozhodl tuhle hru přeložit. Nahrál jsem i krátkou ukázku překladu ze začátku hry, tak se můžete mrknout, jak to asi bude vypadat,“ uvádí v popisu češtiny samotný autor lokalizace.

Aktuálně je již přeloženo přibližně 10 %. Výše v náhledu se můžete podívat na 30 minut dlouhou ukázku z hraní. Čeština bude stejně jako u drtivé většiny neoficiálních překladů k dispozici pouze v PC verzi hry. Pokud vyhledáváte hry s českou lokalizací, tak byste mohli ocenit čerstvou nabídku na horor Lorelai, který je aktuálně k dispozici zdarma a disponuje oficiální češtinou.

Atomic Heart dostane plnohodnotnou českou lokalizaci
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama