Autoři Immortals of Aveum se nevzdávají. Chystají další projekty
Immortals of Aveum Novinka Autoři Immortals of Aveum se nevzdávají. Chystají další projekty

Autoři Immortals of Aveum se nevzdávají. Chystají další projekty

Filip Svoboda

Filip Svoboda

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

„Příběh Immortals není dopsaný.“

Reklama

„Příběh Immortals ještě není dopsán. Byl jsem kreativním ředitelem Dead Space a lidé ho odhalovali roky a roky. Myslím, že Immortals na tom budou stejně,“ říká v rozhovoru pro GamesIndustry Bret Robbins šéf Ascendant Studios.

Immortals of Aveum vyšli loni v srpnu a zásadně propadli v prodejích. Titulu, který vyšel v rámci labelu EA Originals, se nedařilo natolik, že tým musel zanedlouho propustit skoro polovinu lidí. Přesto se vývojáři nevzdávají. Rozjíždí další projekty, aspoň jeden z nich ze světa Immortals.

„Byla tam vražedná šňůra velkých her a my jsme nové studio, lidé nevěděli, kdo jsme. Nabízejí se otázky, zda náš marketing cílil na správné publikum. Prostě jsme o sobě nedokázali dostatečně zvýšit povědomí,“ vrací se Robbins k neúspěchu „kouzelnické FPS“. Nedávno jsme se dozvěděli, že vývoj hry byl extrémně nákladný, celkem stál asi 125 milionů dolarů, z toho 40 milionů putovalo na marketing.

„Z neúspěchů a chyb se naučíte více než z úspěchů. Lidé by měli slyšet nejrůznější příběhy, nejen o obrovských průlomových hitech, ale i o tom, když se nedaří,“ dodává game director.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama