Immortals of Aveum Novinka Video představuje magii v Immortals of Aveum

Video představuje magii v Immortals of Aveum

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Ukazuje boj, hádanky i smysl magie v příběhu.

Reklama

Chystaná fantasy akce Immortals of Aveum dostala nové video, ve kterém podrobněji popisuje systém a využití magie. Právě o magii půjde i v příběhu, je předmětem i prostředkem války, které musí hlavní hrdina zabránit. Sám je vybaven schopností ovládat kouzla všech tří barev.

Trojice barev odliší charakter kouzel, podobně jako třeba v Ghostwire: Tokyo připomínají i zde typy magie obdobu střelných zbraní. Červená se bude hodit na boj na blízko, modrá poskytne paprsky na dlouhou vzdálenost, zelená je svého druhu samopal. Každá z barev samozřejmě nabídne další – silnější a specifičtější – varianty kouzel. V neposlední řadě budou různé barvy působit lépe na odlišné nepřátele.

Magii nevyužijeme jen jako zbraň. V boji pomůže manipulovat s prostředím a hodit se bude také při řešení hádanek. Celkem si máme osvojit 25 kouzel.

Dále vývojáři ze studia Ascendant krátce poukazují na RPG systém, crafting nebo objevování světa, do kterého budeme vyrážet ze tří různých hubů. Titul, který je součástí programu EA Originals, dorazí 22. srpna na PC, PS5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama