Beyond Good and Evil 2 bude v betě až koncem příštího roku
Novinka Beyond Good and Evil 2 bude v betě až koncem příštího roku

Beyond Good and Evil 2 bude v betě až koncem příštího roku

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vydání plné verze nejdříve na začátku roku 2020.

Reklama

Konečně se můžeme něčeho chytit a odhadnout, kdy by vlastně očekávané akční dobrodružství Beyond Good and Evil 2 mohlo vyjít. Díky směřujeme hlavnímu tvůrci, který na svém osobním instagramovém účtu odpověděl na otázku týkající se data vydání. Toho jsme se od Michela Ancela přímo nedočkali, místo toho ale napsal, že se snaží, aby hratelná beta byla do konce příštího roku.

Pokud tenhle termín v Ubisoftu stihnou, tak by plná verze mohla spatřit světlo světa nejdříve na začátku roku 2020. Podobné datum se tak nějak očekávalo, když si vezmeme, že na letošní E3 byla oznámena spolupráce se společností Hitrecord, aby komunita mohla nahrávat své vlastní výtvory v podobě artů a hudby, kterou mohou posléze vývojáři využít pro zaplnění masivního otevřeného světa.

Na závěr připomínáme filmový trailer a gameplay záběry z minulého týdne. Počkat si musíme i na oznámení platforem. Počítat lze s PC verzí, otázkou je současná generace konzolí. Možná Beyond Good and Evil 2 dorazí už na nástupce PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama