BioShock 4 bude využívat Unreal Engine 5
Novinka BioShock 4 bude využívat Unreal Engine 5

BioShock 4 bude využívat Unreal Engine 5

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vyplývá to z pracovní nabídky studia Cloud Chamber.

Reklama

O novém BioShocku s jistotou víme to, že na něm pracuje kanadské studio Cloud Chamber a hra má být zasazená do nového otevřeného světa. Nejnovější informace prozrazují, že nový BioShock bude stavět na Unreal Engine 5. Vyplývá to z podrobností ohledně pracovní nabídky ze studia Cloud Chamber. Podle této nabídky studio hledá někoho, kdo bude pracovat v Unreal Engine 5, přizpůsobovat stávající systémy a vytvářet nové technologie za účelem naplnění technických potřeb a tvůrčích cílů projektu. "V současné době vytváříme další BioShock. Spojila nás láska k této kultovní sérii. Vzrušení a zodpovědnost při vytváření dalšího pokračování tak milované hry je to, co nás žene vpřed," uvádí se v pracovní nabídce.

Tento týden se společnost Epic Games pochlubila novým demem technologie Unreal Engine 5, přičemž zároveň spustila early access verzi samotného enginu. Plná verze vývojářských nástrojů by potom podle Epicu měla být dostupná začátkem příštího roku a společnost láká na nové funkce, techniky a obrovský pokrok v grafice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama