Black Mesa je k dispozici v rámci Steam Early Access
Novinka Black Mesa je k dispozici v rámci Steam Early Access

Black Mesa je k dispozici v rámci Steam Early Access

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Placená verze úspěšné fanouškovské předělávky prvního dílu Half-Life vás vyjde na 20 euro, očekávat můžete několik novinek v čele s multiplayerem.

Reklama

Dnes byla podle očekávání vydána placená verze Black Mesy, povedené fanouškovské předělávky prvního Half-Life. V tuto chvíli je k dispozici v sekci Early Access na Steamu a vyjde vás na 19,99 euro.

Můžete se přitom těšit na to, co obsahoval původní mod, a ještě na další věci. Tvůrci se chlubí především deseti hodinami herní doby v singleplayeru, multiplayerem v podobě Deathmatche a šesti map, dedikovanými servery, maximálním využitím Source enginu, vlastním soundtrackem a dabingem a také vymoženostmi Steam komunity. Achievementy, Trading Cards, Cloud, Workshop, SDK, na co si zkrátka vzpomenete, to Black Mesa obsahuje.

Ptáte se, proč je tedy hra v Early Access? Protože singleplayer zatím stále není dokončený. Na finální pasáže singleplayeru zasazené na mimozemský Xen stále nedošlo, tvůrci s němi ještě nejsou hotovi. Také chtějí přidat nové mapy a herní módy pro multiplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama