Blackhole dostal easy mód, demoverzi a je méně ukecaný
Blackhole Novinka Blackhole dostal easy mód, demoverzi a je méně ukecaný

Blackhole dostal easy mód, demoverzi a je méně ukecaný

Michal Burian

Michal Burian

2

Česká 2D plošinovka už není tak obtížná a ukecaná. Navíc si můžete zdarma stáhnout demo.

Reklama

České studio FiolaSoft připravilo novinky do jejich 2D plošinovky Blackhole. Připravili si dobrou zprávu pro všechny, kteří až do teď měli problém s obtížností hry. Vývojáři přidali nejen Easy Mode, ale rovněž zmírnili počet dialogů.

Pokud někdo nepatří mezi velké fanoušky příběhových her a dlouhých dialogů mezi NPC – může nyní zapnout v nastavení volbu „Méně dialogů". Tato možnost nevypíná veškeré dialogy. Ty nejdůležitější pro příběh zůstávají. Volbu „Méně dialogů" může hráč kdykoli přepínat – dle jeho vlastní nálady. Hráči se tak mohou více zaměřit na skákání a sbírání selfburnů v co nejlepším čase bez přerušování příběhovými hláškami.

Oproti volbě „Méně dialogů", EASY MODE může být zapnut pouze jednou na aktuálně zvolený profil. EASY MODE mění masivně herní pravidla. Dotyční, kteří si Easy Mode aktivují, tak na úkor jednodušší hry přijdou o některé výzvy a nemohou odesílat své časy do online žebříčků. Pokud je však tohle netíží, vychutnají si o dost jednodušší hru. Pokud totiž hráč přejde přes startovní portál – úroveň se vždy uloží. Pokud hráč sebere selfburny, po jeho smrti mu zůstanou. A to není vše – jednodušší jsou i některé příběhové úrovně (například útěk před lávou či lavinou).

Jako poslední je tu demoverze. Demo Blackhole ukáže hráčům během pěti základních úrovní to nejlepší z unikátních herních vlastností. Hrátky s gravitací, vyřešení několika logických úloh anebo zkouška skoků o magnetické zdi. Všechny tyto aktivity by měly snadno přesvědčit hráče, že se opravdu vyplatí připojit k posádce Endery a prožít s nimi jejich příběh. Demoverze je ke stažení zdarma na Steamu. A dostupné je i na stránkách hry (to pro případ, že někdo nemá rád Steam).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama