Pokračování českého Blackhole pro PC, mobily a tablety
Blackhole Novinka Pokračování českého Blackhole pro PC, mobily a tablety

Pokračování českého Blackhole pro PC, mobily a tablety

Michal Burian

Michal Burian

1

Úplně nová kapitola příběhu ze světa Blackhole vyjde na jaře pro PC, iOS, Android a Windows Phone.

Reklama

České nezávislé studio FiolaSoft o víkendu oznámilo pokračování povedené 2D plošinovky Blackhole. V Blackhole: Last Mission se posádka Endery podívá nejen na počítače, ale také na obrazovky mobilních zařízení. Hra dorazí na Steam pro Windows, MacOS a Linux, App Store (iOS) a Google Play (Android/Nvidia Shield). Poté by měla být k dispozici i pro Windows Phone. O PS4 a Xbox One verzích se nemluví.

Blackhole: Last Mission je úplně nová kapitola příběhu ze světa Blackhole. Pro mobilní zařízení bylo připraveno 60 úrovní, zjednodušené ovládání a řešení hádanek a kompletní dabing v původní sestavě (český a anglický).

Podle tiskové zprávy je Last Mission samostatným hratelným spin-offem, který je vhodný i pro nové hráče neznající svět Blackhole.

Co se ceny týče, ta v současné době odhalena nebyla. Podle vyjádření tvůrců na Facebooku nebude vysoká a k vydání má dojít velmi brzy.

„V roce 2121 vznikl speciální tým Endera, který měl poměrně komplexní úkol: uzavírat černé díry ve vesmíru. Bohužel je jedna velká černá díra pohltila. Místo toho aby všichni byli roztrháni na padrť vlivem nepříznivé gravitace – posádka ztroskotala na zajímavém místě, na Entitě.

Postupem času, Nosič kávy společně s umělou inteligencí Auriel nasbíral dostatek speciálních nanobotů. S jejich pomocí opravili celý raketoplán. Kromě toho se jim podařilo zachránit celou posádku z různých nebezpečných situací a najít náhradní součástky.

Bohužel, různé události vedly k vážnému poškození PDA s pamětí Auriel a všichni si mysleli, že je navždy zničena. Nosič kávy se tak rozhodnul Auriel na Entitě pohřbít. A zrovna když se posádka připravila na odlet z Entity pryč, zachytili zvláštní signál.

Auriel celou situaci záhadně přežila. Nosič kávy se dlouho nerozmýšlí a vyráží bez dlouhého přemýšlení za novým signálem. Hlavní hrdina ale riskuje. Musí projít novými prostředími Entity, zjistit co se stalo s Auriel a pokud možno, všechno musí udělat dřív, než bude pozdě odletět,“ přibližují příběh FiolaSoft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama