Blackhole opět odloženo, ale jen o sedm dní
Blackhole Novinka Blackhole opět odloženo, ale jen o sedm dní

Blackhole opět odloženo, ale jen o sedm dní

Michal Burian

Michal Burian

7

Na českou plošinovku s otáčením gravitace a kompletním českým a anglickým dabingem si počkáme o sedm dní déle. Na konzole až koncem roku.

Reklama

Zajímavě vypadající plošinovka Blackhole od českého studia FiolaSoft byla znovu odložena. Původně měla vyjít již v září loňského roku, potom byla odložena na 20. ledna a naposledy ji stihl odklad na 20. února. To už ale také neplatí. Nově s Blackhole můžeme počítat 27. února 2015 ve verzích pro PC, Mac a Linux. Podle vyjádření jde o finální datum vydání.

„Blackhole je animovaná 2D sci-fi skákačka s logickými prvky, dechberoucím příběhem a audiovizuálním zpracováním. Když posádku vesmírné lodi Endera vcucne černá díra, zdá se, že je všemu konec. Naneštěstí loď havaruje na Entitě; na objektu připomínající planetu. Po havárii přichází k vědomí jako první hráč, který doposud nosil posádce jen kafe. Objeví na svém PDA zkopírovanou umělou inteligenci lodě Auriel. Společně vymyslí plán jak opravit vesmírnou loď, zachránit přeživší posádku a stát se hrdinou planety Země tím, že zavřou černou díru jednou pro vždy.“

Verze pro PlayStation 4, PS3, Vita a Xbox One jsou naplánované na konec roku 2015 - původně se mluvilo o létu 2015. Pro více informací vám doporučujeme navštívit oficiální stránku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama