Blackhole se odkládá na 20. února
Blackhole Novinka Blackhole se odkládá na 20. února

Blackhole se odkládá na 20. února

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Český tým FiolaSoft chce vydat hotovou a zcela dokončenou hru, proto se Blackhole dočkáme až o měsíc později.

Reklama

Ať se nám to líbí nebo ne, odklady her jsou v dnešní době běžná praxe. Nyní se do dlouhé řady odložených titulů přidala i slibná plošinovka Blackhole od českého studia FiolaSoft. Hra byla odložená o měsíc, takže nevyjde 20. ledna, ale 20. února. Toto datum se samozřejmě vztahuje na verzi pro Windows, Mac a Linux, konzolové verze se stále neurčitě plánují na léto 2015.

Nutno říct, že toto datum bylo v poslední době možné vidět na několika místech, včetně oficiálního webu a nejnovějšího traileru. Podobně na tom byla Steam stránka, která uváděla jen únor 2015. Oficiálně se však o odkladu dozvídáme až nyní.

Jeden z důvodů většího čekání je ten, že vývojáři chtějí vydat hotovou, po všech směrech dokončenou hru, proto si vzali další měsíc na odstranění veškerých chyb a problémů.

,,Jeden z nejdůležitějších bodů všech vývojářů by měl být fakt, že udělají maximum, aby hra vyšla bez bugů (chyb). My chceme rozhodně vydat hru, na kterou budeme pyšní od samotného začátku. Odložením Blackhole si nebereme dovolenou, ale nabíráme další čas vylepšit herní zážitek, který má naše hra přinést. Odložením získáváme čas na zpracování lepšího ovládání, zkontrolování kvality všech úrovní a hlavně se snažíme o to, aby všechny animace hrály bez chyb a záseků - bez pádů hry!"

Další důvody si můžete přečíst v omluvě hráčům za změnu data vydání, kterou Filip Kraucher zveřejnil na webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama