Brigandine v prosinci a staronová Neptunia
Novinka Brigandine v prosinci a staronová Neptunia

Brigandine v prosinci a staronová Neptunia

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dále měnící se The Tower of Perpetuity, fotografická Umurangi Generation a mnohem více!

Reklama

Brigandine: The Legend of Runersia

PlayStation 4 verze hry Brigandine: The Legend of Runersia bude podle jejího vydavatele, společnosti Happinet a vývojářů z Matrix Software, dostupná celosvětově od 10. prosince.

V Japonsku bude k dispozici i krabicová verze Brigandine: The Legend of Runersia pro PlayStation 4 a také speciální limitovaná edice, která obsahuje originální soubor soundtracků Music of Runersia, artbook Art of Runersia, knižního průvodce Tactics of Runersia, vše ve speciální krabici s uměleckými díly Raity Kazamy. V Severní Americe bude krabicové vydání k dostání v omezeném množství, v Evropě nás nic podobného nečeká.

Brigandine: The Legend of Runersia vyšla poprvé digitálně pro Switch 25. června a to hned celosvětově. V Japonsku je k dispozici také verze pro Switch.

U PS4 verzi je v plánu bezplatná aktualizace, která se dostane i na Switch. Tvůrci se přitom rozhodli upřednostnit hráče, kteří si hru již koupili: "Chtěli jsme jim to vrátit tím, že poskytneme trochu více obsahu všem vášnivým fanouškům Brigandine, kteří psali recenze, doporučovali a streamovali hru, aby co nejvíce se zasadili o její rozšíření."

Kontinent Runersia, kde se hra Brigandine: The Legend of Runersia odehrává, je domovem šesti hlavních mocností s více než 40 základnami, 100 rytíři a 50 různými druhy příšer. Vy si vyberte vládce, sestavíte své čety rytířů a příšer a vydáte se na pochod na nepřátelskou základnu. Hráči si sami vyberou jak budou bojovat, proto si každý musí vymyslet nejlepší strategii, jak svůj národ vést a dobýt celý kontinent. Všechny národy, rytíři a příšery ve hře budou ale také bojovat a růst, stejně jako vy. Proto hra nabízí další způsoby jak rozvíjet svou armádu, jako jsou změny tříd, vybavení a další různé silné a mocné předměty.

Japonskou verzi traileru najdete zde a tady zase v tradiční čínštině.


Tokoyo: The Tower of Perpetuity

PC verze hry Tokoyo: The Tower of Perpetuity, dříve vydaná jako The Tower of Permanence, vyjde prostřednictvím Steamu ještě v letošním roce. Vydavatel Playism a vývojáři z Commentoutu také plánují pozdější vydání na Switchi a pro iOS a Android. Verze pro PlayStation 4 byla také dříve oznámena, ale na webových stránkách již není zmíněna.

Ve hře se ocitnete uvězněni v tajemné věži, která každých 24 hodin mění svou strukturu. Je plná ďábelských příšer a brutálních pastí. The Tower of Perpetuity se každých 24 hodin (v reálném čase) automaticky na herním serveru celá zregeneruje. Díky tomu mohou hráči z celého světa každý den vyzkoušet úplně jiný dungeon. Bohužel se do něj již nikdy později nedostanete. Každý den na vás čekají různé pasti a triky a vy musíte bojovat taky proti ostatním hráčům. Dungeony nabízí i různé odlišné větvení, díky kterému nabízí určitý stupeň svobodné volby a náhody.

Gameplay ukázka


Go! Go! 5 Jigen Game Neptune: re★Verse

Od 17. prosince začne Compile Heart v Japonsku prodávat "novou" Neptunii jménem Go! Go! 5 Jigen Game Neptune: re★Verse. Je definitivní vydání původní Hyperdimension Neptunie, vycházející z verze Hyperdimension Neptunia Re; Birth 1 Plus z května 2018, jen s dalšími úpravami.

Nabídne vylepšené herní systémy, kromě původního herního režimu Original Mode bude k dispozici také Arrange Mode s přepracovaným vybalancováním herních principů. Zároveň nabídne nejvyšší počet hratelných postav, vybavení a kostýmů. K dispozici je 27 hratelných postav, včetně čtyř bohyň, malých sestřiček, postav hostujících společností a dalších. Celkem je tady přes 500 kusů vybavení a kostýmů. Těšit se ale můžeme také na novou hudbu, plus další CG události.

A teď ještě platformu, Go! Go! 5 Jigen Game Neptune: re★Verse vyjde na konzoli PlayStation 5.


Abyss of the Sacrifice

Vydavatel D3 a vývojáři z Intense ohlásili vylepšenou verzi napínavé PSP adventury z února 2010 jménem Misshitsu no Sacrifice. Jako Abyss of the Sacrifice vyjde ve verzi pro Switch a přes Steam pro PC. Od 17. prosince bude k mání s podporou angličtiny, japonštiny a čínštiny (tradiční i zjednodušené). Komentáře tvůrců budou ale pouze v japonštině.

V Abyss of the Sacrifice se pět dívek ocitne uvězněno v uzavřeném podzemním městě a jde o mix napínavé adventury a únikové hry. Adventurní části jsou úplně nadabovány profesionálními herci a únikové části nabízí tak vysokou obtížnost, která dá zavařit i fanouškům únikových her.


Umurangi Generation

Umurangi Generation od Origame Digital je fotografická hra, viděna z pohledu první osoby. Poprvé vyšla pro PC přes Steam 19. května a Playism ji teď na Switch. Brzy také dorazí další stahovatelný obsah.

Umurangi Generation je zasazen do ne zrovna povzbudivé verze budoucnosti, kde se všechno vysloveně po*ralo. Na pozadí blížící se krize fungujete jako kurýr Tauranga Expressu a v průběhu hry si odemknete různé objektivy a vybavení. Každý vyfotografovaný snímek je posuzován podle její barvy, obsahu a složení. Pořízení fotografie vám přinese skóre, které bude finančně odměněno ve vaší konečné výplatě. Pokud se rozhodnete plnit Photo Bounties, získáte odměny, pak doručíte balíček a dokončete úroveň. Bonusy jsou třeba nové vybavení pro váš fotoaparát.


Dokapon UP! Mugen no Roulette

Vydavatel Aquaplus a vývojáři ze Stingu vydali debutový trailer k digitální deskové hře s tématikou série Utawarerumono. Půjde o titul Dokapon UP! Mugen no Roulette a má vyjít pro PlayStation 4 a Switch 10. prosince. Ale jen v Japonsku.


Nekopara Vol. 4

CFK vydá celosvětově v prosinci tohoto roku Nekoparu Vol. 4 ve verzi pro PlayStation 4 a Switch. Nejnovější díl z této série vizuálních románů, vyvinutých studiem Neko Works, vyjde ale nejdříve přes Steam pro PC 26. listopadu. Čeká vás výlet do horkých pramenů s čokoládou, vanilkou a dalšími dobrotami.


The Sealed Ampoule

Ještě v letošním roce vydá Playism přes Steam "dungeon agriculturalization roguelike" hru The Sealed Ampoule. Jde o prequel hry Forget Me Not: My Organic Garden a jak je již z popisu žánru jasné, jde o mix farmaření a dungeon crawlingu.

Zdroj: Happinet, Variety, Playism, Compile Heart, D3, Aquaplus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama