Česká verze Two Worlds 2 se už lisuje
Two Worlds II Novinka Česká verze Two Worlds 2 se už lisuje

Česká verze Two Worlds 2 se už lisuje

Michal Burian

Michal Burian

3

Česká distributorská společnost Hypermax dnes poslala do výroby českou verzi RPG titulu Two Worlds II <strong>+ galerie z české verze</strong>.

Reklama

Už by nic nemělo bránit tomu, aby se česká verze Two Worlds 2 objevila na pultech obchodů 25. ledna aktuálního kalendářního roku. Česká verze ponese označení 1.1.2, což znamená, že bude obsahovat "Gold Upgrade" a navíc i zbrusu nový hotfix.

V prodeji bude standardní verze v klasické DVD krabičce (v tomto případě se Hypermax rozhodl vytisknout v barvě kompletní uživatelskou příručku, běžně tisknou jenom to nejnutnější), v níž bude jako bonus tištěná mapa herního světa a na druhé straně naleznete plakát.

K dostání bude i kusově silně omezena sběratelská Royal edice, která navíc obsahuje růčně malovanou sošku Dračí královny na podstavci, dvaasedmdesáti stránkový artbook v pevné vazbě, 55 hracích karet s motivem Two Worlds II, kupon ke stažení Mac verze, textilní podložku pod myš, bonusové DVD (podrobnosti naleznete níže) a trojici bonusových předmětů do hry (obouruční meč Elexorien, zbroj z dračích šupin a mapu jednoho z labyrintů na zaprášeném svitku) - to vše v bytelné rozkládací krabici.

Na obrázku výše se na Royal edici může podívat. Pozorní si jistě všimnou slibovaného "exkluzivního in-game questu", který se ale nakonec do Royal edice nedostal (myšleno do žádné, nikoliv pouze té české).

Bonusové DVD nabízí tapety na plochu, soundtrack, několik trailerů, pár dalších drobností a trial verze hry Battle vs. Chess - jedná se o vícejazyčnou verzi, včetně českého překladu - hra byla před Vánoci posunuta na první čtvrtletí 2011, protože vývojáři prý mají velké potíže se finalizováním konzolových verzí, a jelikož Zuxxez chce vydat hru pro všechny platformy zároveň, postihl odklad i PC verzi.

Zároveň s touto novinkou pro vás máme dvacet obrázků z české verze - především z rozhovorů, ale najdete na nich i vaření lektvarů v alchymistickém kotlíku, vylepšování zbraní, hru v kostky, používání magického oka Oculus, jakož i jeden z dopisů (dopisů/knih/svitků je ve hře bezmála 150).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama