České Blackhole odhaluje další prostředí a postavy
Blackhole Novinka České Blackhole odhaluje další prostředí a postavy

České Blackhole odhaluje další prostředí a postavy

Michal Burian

Michal Burian

23

Nový trailer z nadějné české indie plošinovky.

Reklama

České vývojářské studio FiolaSoft vydalo nový příběhový trailer hry Blackhole. Video ukazuje nejen nová prostředí, ale také představuje nové hlasy, vizuál a pojetí příběhových postav. V hlavních rolích uslyšíte Martina Rotu (NaprostoRetardovaný), Matěje Slážského (Selassie), Martina Malého (Ati), Šimona Vojtu (Smusa) a tajemnou postavu bez jména (Nejfake). Vynechat nesmíme účast Zuzany Cinkové v roli Auriel a Tomáše Krauchera jako kapitána lodi Endera. Ve vedlejší roli uslyšíte například Martina Rudolfa ze skupiny Fénix ProDabing.

Blackhole je napínavá 2D animovaná plošinovka s prvky otáčení gravitace. Vypráví příběh o kosmonautech zachraňujících planetu Zemi před černými dírami. Jedna černá díra je ale tak velká, že celou loď vcucne. Díky speciálním protokolům umělé inteligence Auriel posádka průlet černou dírou přežije a ocitne se na Entitě, na doposud neprozkoumaném místě, které nemá existovat.

Hra rovněž dostala nové datum vydání: z 11. prosince se vydání přesunulo na 20. leden 2015 a to pro všechny plánované platformy: PC, Mac a Linux. „Je nám velmi líto, že jsme museli posunout vydání. V týmu to ale bereme jako pozitivní věc. Jsme si jisti, že hráči a naši fanoušci ocení, když hra bude perfektně propracovaná a bez chyb v den vydání.“, komentuje odložení Filip Kraucher, producent hry Blackhole.

Na PS4, Xbox One, PS3 a Vita vyjde hra v létě 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama