Článek 6012775
Novinka Článek 6012775

Článek 6012775

Michal Burian

Michal Burian

5

Stejně jako loňské All for One i QForce (v USA Full Frontal Assault) se vrací k 3D.

Reklama

James Stevenson, komunitní manažér Insomniac Games, na oficiálním PlayStation blogu prozradil nové detaily o Ratchet & Clank: QForce (v USA vyjde pod názvem Full Frontal Assault.).

Stevenson nejprve zopakoval, že se v QForce vracejí k 3D zobrazení, stejně jako u loňského All for One. Chybět nebude ani klasická kamera, zbraně a samozřejmě hratelnost z pohledu třetí osoby.

Do hry bude přidán prvek Tower Defense, kdy budete muset budovat a chránit svou základnu před napadením nepřátel. Od něho si tvůrci slibují, že hráči budou muset strategicky přemýšlet a rozhodovat se, jelikož základnu mohou nepřátele napadnout kdykoliv.

Hrát budete moci za Ratcheta, Clanka nebo kapitána Qwarka. Za cíl budete mít v pěti úrovních na třech různých planetách konfrontovat cizí armádu. Toho můžete dosáhnout buď sami za pomoci umělé inteligence nebo s kamarádem v kooperaci na rozdělené obrazovce nebo on-line.

Ratchet & Clank: QForce dále nabídne nové i staré zbraně, nový on-line režim (vývojáři o něm stále nechtějí mluvit), vylepšení vlastností, nové skiny postav a další obsah.

Ratchet & Clank: QForce vyjde na podzim letošního roku exkluzivně na PlayStation 3, a to na Blu-ray a PlayStation Network.

Níže ještě nové obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama