Článek 6026257
Killing Floor 2 Novinka Článek 6026257

Článek 6026257

Jan Kalný

Jan Kalný

9

A snad nebudeme přehánět, když řekneme, že to vypadá sakra úžasně.

Reklama

Že se Killing Floor 2 blíží, snad ví každý. To, že to vypadá, jako fantastická hra snad z posledních videí také poznal každý. Nový videodeníček, tedy druhá část Weapons & Perk (první díl zde). Na další část jsme si počkali docela dlouho, ale už teď mohu říct, že se čekání vyplatilo.

Ve videodeníčku nás tvůrci zasvětí do některých nových věcí týkající se zbraní a perků, jak už samotný název napovídá. Rozhodně jde o velmi zajímavé informace, které každého správného fandu Killing Floor nebo lítajících končetin musí naprosto jistě nadchnout.

Tvůrci totiž připravili zcela novou technologii „high-frame rate animations” pro zbraně, které jsou běžně animovány při 30 snímcích za sekundu. Zbraně v Killing Floor 2 ale budou animovány při 200 snímcích za sekundu a můžete tak vidět ty nejmenší detaily na zbrani. A vypadá to úžasně.

Kromě toho se autoři pokusili udělat zbraně jak realistické a autentické podobně jako v sérii Red Orchestra, tak akční a trochu šílené jako známe z Killing Floor. Těšit se tak můžete na poměrně zajímavý mix.

Změnou prošly i perky. Místo šesti levelů v jednom perku, který jste levelovali měsíce, bude mít jeden perk 25 levelů. Kromě bonusů pro perk známý z prvního dílu (větší zranění, rychlejší nabíjení, více nábojů), budete mít také k dispozici i Skill Perky. Za každý pátý level získáte jeden bod, který budete moci investovat do nějaké schopnosti, která bude sednout vašemu stylu hraní. Stejně tak už nezačínáte s obyčejným nožíkem v ruce, ale každý perk bude mít svou vlastní počáteční zbraň a rozdílný typ granátu. Což mimochodem znamená, že první vlna nebude procházka růžovým sadem jako v prvním díle, ale půjde okamžitě o masakr. Nádherný, detailní masakr.

Rozhodně doporučujeme se na video podívat. Když už ne kvůli informacím popsaným výše, tak jen čistě pro to, že to vypadá úchvatně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama