Co chystá Sony na E3?
Novinka Co chystá Sony na E3?

Co chystá Sony na E3?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

11

Na síti se objevily první neoficiální informace o tom, co letos přiveze japonský koncern do Los Angeles.

Reklama

Na toto téma se rozpovídal jeden z francouzských zaměstnanců společnosti, a i když jde o nepodložené zprávy, zní velice zajímavě.

Vězte tedy, že Sony prý na E3 specifikuje datum vydání i cenu NGP, přičemž zároveň s tím představí sedm launchových first party titulů, plus Kojimův projekt, což nejspíš bude Peace Walker.

Kromě toho se firma pochlubí upraveným Wipeout enginem, jenž prý na NGP vypadá úžasně a hry z tohoto univerza se tak dočkáme během tří měsíců od uvedení handheldu na trh.

V budoucnu se navíc můžeme podle všeho těšit rovněž na novou Metal Gear hru. Ovšem nejen NGP živa je Sony a na ostatní platformy tak prý aktuálně vzniká přibližně 37 her. Většina ovšem bude představena až v Evropě (nejspíš na Gamescomu).

Na E3 se údajně dočkáme pouze her, jež budou k dispozici nejdřív o Vánocích příštího roku. Ještě před výstavou by však mělo být představeno pokračování akce Warhawk, která by se tak na trhu mohla objevit ještě před koncem aktuálního roku.

A teď už jen ve zkratce. Do konce března 2012 dorazí do obchodů nová hra od Polyphony Digital (nejspíš představená v Los Angeles), přičemž na E3 budou k dispozici hratelné demoverze Resistance 3, Uncharted 3 a The Last Guardian.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama