Další ukázky syntéz z Atelieru Lydie & Suelle
Novinka Další ukázky syntéz z Atelieru Lydie & Suelle

Další ukázky syntéz z Atelieru Lydie & Suelle

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Plus nová ukázky ze soundtracku a datum nového live streamu.

Reklama

Gust vydal nové gameplay video jménem Synthesis a čtvrtou ukázku ze soundtracku hry Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings. Dnes jde o skladby Himawari ~Sono 3~, Chroma a Canvas.

Zároveň Gust oznámil datum live streamu Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings “Complete Presentation”. Ten je naplánován na 14. prosince na 13:00 JST, u nás další den v 5 ráno. Sledovat jej můžete na kanálech Youtube, Niconico a Fresh.

V plánu je kompletní představení hry, následované diskusí tvůrců hry a dabérů postav, kteří budou hovořit o různých částech hry a jejích funkcích a prozrazeny mají být i úplně nové informace.

Tentýž den, jen ve 20:30 JST (ve 12:30 našeho času), bude odvysílán ještě druhý live stream k 20. výročí série Atelier, kde budou prezentovány nové ukázky z Atelieru Lydie & Suelle včetně ukázky úplně nových scén.

Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings bude v Japonsku vydána pro PlayStation 4, Switch a PS Vitu 21. prosince a v Evropě pro PlayStation 4, Switch a pro PC přes Steam 30. března.

Syntézy

Čtvrtá ukázka soundtracku

Zdroj: Gust

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama