Novinky v Atelieru Lydie & Suelle podrobněji
Novinka Novinky v Atelieru Lydie & Suelle podrobněji

Novinky v Atelieru Lydie & Suelle podrobněji

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Představíme si nové nástroje, alchymii a nový trailer také názorně popíše takzvaný Promotion Test. Nechybí ani screenshoty.

Reklama

Aby mohla dvojice hlavních hrdinek RPG Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings lépe dosáhnout svého vysněného cíle a vybudovat ten nejlepší atelier v zemi, vytvoří Suelle takzvaný Ambitions Journal, kde můžete přehledně sledovat vše, co musí vytvořit a čeho se už podařilo dosáhnout.

Ambitions Journal bude vlastně něco jako seznam obsahují úkoly týkající se klíčových prvků série Ateliér: alchymie, syntézy, bitvy a vztahy mezi postavami. Jakmile něco splníte nebo se vám něčeho podaří jsou dosáhnout, odemknou se další důležité úkoly. Po jejich dokončení se zvedne hodnocení (rank) Atelieru. Toto hodnocení je obzvláště důležité pro všechny mladé alchymisty, protože se tím zvyšuje i šance na objevení nových obrazů. A tím se opět zvýší úroveň Ateliéru - a otevírá možnost provést potřebnou alchymickou zkoušku - Promotion Test.

Během svých dobrodružství v Atelieru Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings, naleznou dvojčata velké množství surovin, potřebných k vytvoření užitečných věcí. Syntetizování předmětů je alfou a omegou celé hry (vlastně celé série). Systém syntéz je ale v tomto novém díle vylepšen přidáním Enhancing Agents, což má za následek ulehčení procesu učení. Nově přidaní Enhancing Agents se u syntetizovaných předmětů postarají o přidání dalších efektů a v závislosti na použitém prostředku, se úplně změní i panel syntézy.

Change Agents mají za následek změnu barvy dlaždice na barvu agenta, zatímco Color Adjacent Agents přemění barvu vybrané dlaždici a taky těch, které jsou vedle ní, na stejnou barvu. Dalším druhem jsou Connect Agents, kteří mění na stejnou barvu všechny dlaždice propojené vodorovně, svisle a diagonálně. Color All Agents zase změní úplně všechny dlaždice jedné barvy na barvu agenta. Bude třeba hodně učení, abyste se naučili tyto efekty využívat ve správný čas. takto vytvořené bomby, mohou mít například větší poloměr výbuchu a způsobit větší škody, zatímco předměty, ovlivňující nějakým způsobem zdraví, budou mít silnější léčebné vlastnosti.

Nový trailer se zaměřuje právě na již zmíněný Promotion Test.byl vydán dnes se zaměřením na význačný Promotion Test a screenshoty trochu více popisují systém syntéz, představí nové světy a postav. Pirátského kapitána Backena, hlučného a energického Drossela, loutkáře Fritze, známého kováře Hagela a oblíbenou postavu z Kirchen Bell Pamelu.

Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings je už naní v Japonsku v prodeji, ale v Evropě titul vyjde pro PlayStation 4, Switch a pro PC 30. března.

Zdroj: Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama