Demo Outriders si už zahrálo přes 2 milióny hráčů
Outriders Novinka Demo Outriders si už zahrálo přes 2 milióny hráčů

Demo Outriders si už zahrálo přes 2 milióny hráčů

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři ujistili fanoušky, že na opravách chyb pracují.

Reklama

Demoverzi nadcházející kooperativní akce od vývojářů z People Can Fly si už stáhlo přes 2 milióny hráčů. Vývojáři o tom své fanoušky informovali skrze svůj oficiální Twitter účet, ale také Reddit. Demo přitom vyšlo teprve před týdnem a počet stažení i nadále stoupá.

Vývojáři přiznávají, že start demoverze neproběhl podle plánu. Několik krátkých hodin po uvedení se objevily problémy s připojením a výpadky, které ovlivnily hráče, jež se pokoušeli o přístup ke hře. To bylo nepochybně zaviněno velkým přívalem hráčů, což jak potvrzují vývojáři, je zaskočilo a předčilo jejich očekávání. V tuto chvíli vývojáři na problému nadále pracují a mají v plánu vydat opravný patch poté, co projde testováním. To by se mělo uskutečnit už příští týden. Kompletní seznam budoucích oprav naleznete na Reddit stránce vydavatele Square Enix.

Autoři rovněž říkají, že i nadále pokračují v práci na vylepšení hlavní hry připravené k vydání 1. dubna, a pokračují ve sledování zpětné vazby od hráčů ohledně chyb vycházejících z dema.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama