Demo Yakuzy 6 je opět na PlayStation Store
Novinka Demo Yakuzy 6 je opět na PlayStation Store

Demo Yakuzy 6 je opět na PlayStation Store

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Tentokrát se ale k plné hře nedostanete.

Reklama

Po předchozím únorovém excesu s vydáním dema hry Yakuza 6: The Song of Life, které obsahovalo kompletně celou plnou hru, uvolnila Sega na PlayStation Store toto demo znovu. Tentokrát se ale jedná pouze o demo.

Těšit nás může pouze to, že uložená data z demoverze, půjdou po vydání plné hry přenést, a tak už budete moci pouze navázat. Stejně tak se přenesou veškeré trofeje z PlayStation Networku, které v demu získáte.

V demu se seznámíte s hlavním hrdinou Kazumou Kiryu, který si odseděl tři roky ve vězení za své minulé zločiny. Když je konečně propuštěn zjišťuje, že Haruka, jeho adoptivní dcera, opustila dětský domov, a tak se ji vydává hledat do Kamurocha. Jenomže nic není tak jednoduché. V demu budete mít spoustu možností, jak se zabavit.

Můžete navštívit karaoke, hudební minihru, kde si plně užijete majestátní zpěv Kirya při skladbách jako třeba Today is a Diamond. Karaoke bude ale v plné hře doplněno o různá překvapení. Pokud ovšem dosáhnete vysokého skóre. Po karaoke baru můžete zajít za kočkou za kafetérie a vyřešit její problém. Jde o to, pochytat všechny chybějící kočky a postupně je donést do kavárny. Začnete proto zachraňovat roztomilé kočky z ulic Kamurocha a na rozdíl od reálných koček to ty v Yakuze 6 ocení.

Nakonec se můžete zabavit tréninkem v posilovně RIZAP, což je v Japonsku řetězec skutečných tělocvičen, a dělat dřepy. V RIZAP tělocvičně vám váš osobní trenér změří pokrok a přidělí vám speciální plán zdravého stravování. Díky němu se Kiryovi zvedne síla a vytrvalost.

Velice příjemné je, že všechny tyto aktivity přinesou Kiryovi nějaké zkušenosti, které vám v plné hře umožňují odemknout nové heat akce a posilní statistiky.

Yakuza 6: Songs of Life je už teď k dispozici v Japonsku, ale u nás vychází pro PlayStation 4 až 17. dubna. Hru již v současné době hrajeme, brzy vám přineseme recenzi.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama