Detaily ohledně Ys VIII doprovází nové obrázky
Novinka Detaily ohledně Ys VIII doprovází nové obrázky

Detaily ohledně Ys VIII doprovází nové obrázky

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Chystané RPG se s námi podělí o pár drobností z hraní za Danu.

Reklama

Osmý díl série Ys se bude od ostatních trochu lišit. Po dlouhých 8 letech se dočkáme pokračování, ve kterém budeme střídat hraní za Adola a za Danu. Dana se ale Adolovi zjevuje pouze ve snech a ona sama zase nemá o Adolovi ani páru. Na kontinent Eresia, odkud Adol pochází, se ani nikdy nedostala a žije na místě, které obydluje velmi vyvinutá a pokročilá civilizace. Hráči vdechnou této dívce život právě pouze díky Adolovým snům.

A právě z části, kde budeme hrát za Danu, pochází dnešní obrázky. Falcom na nich prezentuje dvě nové funkce, přidané do PlayStation 4 verze hry Ys VIII: Lacrimosa of Dana.

První z nich je Záchrana duchů (Spirit Rescue) a ve zkratce jde o duchy, kteří svět Dany obývají naprosto přirozeně. Jsou to bytosti zrozené z moci přírody, ale občas se můžou objevit tam, kde nechtějí být a zůstanou chyceni na místech plných chaosu.

Jejich záchranou můžete získat různé výhody, včetně nových bojových stylů jako jsou Gratica a Luminous, dále můžete upgradovat schopnosti anebo si navýšit statistiky.

Další herní funkcí je Oltář v podzemí (Underground Shrine). Jde o obrovské podzemní svatyně, které budete muset pokořit využitím Daniných stylů boje a měněním schopností. Pokud se dostanete na konec, nejnižší patro dungeonu, najdete dveře, kterými projdete do další úrovně. Ale občas narazíte na takové, které nepůjdou otevřít, pokud Dana neprojeví dostatek "ctnosti". Čest můžete ve hře získat různými způsoby, jedním z nich je třeba záchrana duchů.

Ys VIII: Lacrimosa of Dana vyjde v Evropě pro PlayStation 4, PS Vitu a pro PC někdy během konce letočního roku. Momentálně se v Japonsku prodává pouze Vita verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama