DLC pro God Eater 3 v traileru, příběh Fairy Tail a další
God Eater 3 Novinka DLC pro God Eater 3 v traileru, příběh Fairy Tail a další

DLC pro God Eater 3 v traileru, příběh Fairy Tail a další

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Třeba vydání Warbornu, Chaos Code: New Sign of Catastrophe na Switchi nebo Death end re;Quest 2 na PC.

Reklama

God Eater 3

První příspěvek tohoto přehledu shrnuje vše, co můžeme vědět o dalším DLC pro God Eater 3 v podobě epizody pro Eina s názvem Traversing the Past. Po několika předchozích přídavcích, odhalujících minulost jednotlivých postav, se tak dovíme něco i o Einovi. Bandai Namco tento přídavek vypustí do hry společně s aktualizací 2.50.

God Eater 3 je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Switch a pro PC.


Warborn

Tahová strategická mecha hra Warborn vyjde 12. června pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC. PQube a vývojáři z Raredrop Games oznámili také vydání fyzických verzí pro PlayStation 4 a Switch, ale ty jsu v současné době k dispozici pouze u některých zahraničních maloobchodních řeťezců. My se proto budeme muset spokojit s digitálními verze Warbornu.

Ve hře si na sebe vezmete Variable Armor, technologicky vyspělý válečný mecha obleku. A vzhledem k tomu, že politické názory se mezi jednotlivými frakcemi vyostřily, dostala se sluneční soustava do obřího konfliktu. Vy se musíte chopit smrtících mechů a svou údernou silou přivést svou frakci k vítězství.


Fairy Tail

Vydavatel Koei Tecmo a vývojáři z Gustu se nás rozhodli seznámit s příběhem herní adaptace Fairy Tail prostřednictvím nového traileru. Zároveň oznámili, že se do hry dostane jako hratelná postava Gildarts Clive a něco si řekneme taky o digitální Deluxe edici a bonusových kostýmech.

Nedávno byl také odhalen obsah digitální Fairy Tail Deluxe edice, která se může pochlubit speciálním kostýmem Grand Magic Games, bonusovou sadou výbavy Lacrima a kostýmem DDX Limited Ryza pro Lucy. Za předobjednávku jakékoli verze hry, fyzické nebo digitální, dostanou hráči po omezenou dobu po vydání plné hry možnost odemknout si speciální Early Purchase Bonus v podobě kostýmu Miss Fairy Tail pro Erzu.

Vydání Fairy Tail je v Evropě naplánováno na 25. června, v Japonsku a v Severní Americe pak vyjde 26. června. K dispozici budou verze pro PlayStation 4, Switch a pro PC (pouze digitálně přes Steam).


Chaos Code: New Sign of Catastrophe

Díky úniku výpisu seznamu her z eShopu Nintenda máme potvrzeno, že FK Digital vydá 26. března ve verzi pro Switch hru Chaos Code: New Sign of Catastrophe. Bude podporovat anglický, japonský, tradiční čínský a korejský jazyk. Tato bojová přitom vyšla poprvé pro PlayStation 4 prostřednictvím PlayStation Store a pro PC přes Steam již v březnu roku 2017.

Chaos Code: New Sign of Catastrophe je na pochopení velmi jednoduchá, ale na druhou stranu hodně flexibilní 2D bojovka. Ve hře je na výběr 16 originálních postav a sedm režimů, kde můžete hrát jak lokálně tak online.

Níže se můžete podívat na trailer k vydání PC verze hry Chaos Code: New Sign of Catastrophe.


Kamiko

RPG v retro stylu jménem Kamiko vyšla v Severní Americe pro PlayStation 4 prostřednictvím PlayStation Store 19. března. Flyhigh Works a vývojáři z Skipmore teď připravují její vydání také v Evropě.

Kamiko vyšla poprvé pro Switch v dubnu roku 2017, v červnu 2019 následovala PlayStation 4 verze pro Japonsko a PC verze vydaná přes Steam a o 2 měsíce později dorazila hra také na Xbox.

Kamiko je silně stylizovaná hra, která vychází z japonské šintoistické víry. Bojujete v ní v roli kněžky Kamiko s nejrůznějšími démony a zároveň musíte řešit hádanky. V každé části hry najdete několik bran Torii, které jsou magicky zapečetěny. Vy musíte najít způsob, jak proniknout přes pečetě a dostat se k bossům jednotlivých úrovní.


Shoujo Jigoku no Doku Musume

Nippon Ichi Software vydal první trailer k chystanému akčnímu RPG Shoujo Jigoku no Doku Musume pro PlayStation 4 a Switch, ve kterém je pro každou žijící dívku připraveno vlastní peklo.

Shoujo Jigoku no Doku Musume vyjde v Japonsku a nabídne duchovní svět Maiden Hell, který si dívky vytváří samy. Hráči se budou muset sžít s duší dívky, sdílet s tělo, které se dostalo do pekla a společně tuto doménu "očistí.

Hra bude plná klamů, vytvářených světskými touhami lidí. Ty vznikají ze silných emocí a tužeb živých i mrtvých. Díky těmto iluzím nakonec vznikne i samotné "peklo". Hrdinou hry je úplně normální člověk, který v jednom takovém pekle skončí. Jeho tělo mu bude ukradeno a on se stane jedním s obyvatel pekla. Jako takzvaná Poison Maiden se rozhodne peklo očistit a vrátit do světa živých.


Death end re;Quest 2

Idea Factory International nakonec letos vydá na západě PC verzi hry Death end re;Quest 2 (přes Steam) společně s PlayStation 4 verzí. Tuto zprávu přitom poprvé nasdíleli japonští vývojáři z Compile Heart na svém Twtiteru. PC verze hry bude také podporovat japonské titulky.

Death end re;Quest 2 vyšela v Japonsku pro PlayStation 4 teprve nedávno a to 13. února. Titul je vytvořen ve spolupráci s scenáristou Corpse Party Makoto Kedouinem a návrhářem postav prvního Death end re;Questu Keiem Nanamedou.

Hrdinkou hry je Mai Toyama, která chce utéct před svou traumatickou minulostí. Zapisuje se proto do Wordsworthu, koleje pro dívky, která se nachází v malém, hornatém městě Le Choara, kde prý byla naposledy spatřena její sestra Sanae.

Mai proto doufá, že se ji podaří najít svou rodinu, ale brzy zjistí, že hlavním problémem budou děsiví obyvatele vesnice, kteří se vyrojí až po setmění. V noci jsou ulice Le Choary plné takzvaných Shadow Matter. Skupiny hrozivých stvoření komplikují Mai hledání sestry, ale brzy zjistí, že se pravda skrývá za dlouho utajovaným tajemstvím, které pronásleduje Le Choaru.


Root Film

Kadokawa Games odložilo vydání hry Root Film v Japonsku z původně plánovaného 23. dubna na 30. července. Společnost na vysvětlení uvedla, že zatímco je vývoj už v konečné fázi, rozhodli vydání odložit aby mohli zlepšit výslednou kvalitu hry.

Root Film bude v Japonsku k dispozici pro PlayStation 4 a Switch a se západním vydáním se prozatím počítá.


Octopath Traveler

Square Enix pokořil díky hře Octopath Traveler další hranici. Celkové celosvětové dodávky a digitální prodeje totiž překročily dva miliony kusů!

Octopath Traveler vyšla pro Switch v červenci 2018, následovala PC verze, distribuovaná přes Steam od června 2019. Jako poděkování je v současné době digitální Switch i PC verze této hry na celém světě k dispozici s 50% slevou.

DLC pro God Eater 3 v traileru, příběh Fairy Tail a další

Zdroj: Bandai Namco, PQube, FK Digital, Nippon Ichi Software, Idea Factory International

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama