Do Rocket League přibudou modifikátory
Rocket League Novinka Do Rocket League přibudou modifikátory

Do Rocket League přibudou modifikátory

Jan Kalný

Jan Kalný

14

Je libo jiná gravitace, rychlost a délka hry, případně míč ve tvaru kostky? To všechno vám nový update nabídne.

Reklama

Rocket League už je tak nějak solidní hrou, která nabízí všechny základní věci, co byste čekali. Pro vývojáře to ale znamená teprve začátek, protože už nyní mají v plánu pár hezkých věcí. Tím zatím nejdůležitějším a nejbližším jsou modifikátory. Mutátory, chcete-li.

Díky nim si ve zkratce budete moci nastavit řadu aspektů, parametrů a funkcí, které málo i hodně změní celou hru. Můžete změnit věci jako je například délka hry, limit na skóre nebo samonabíjecí boost. Navíc můžete udělat z míče kostku, přidat jí extra odrazivost, snížit gravitaci a celkově zrychlit hru.

Všechno bude fungovat jako playlist, takže se čas od času objeví jeden takový modifikátor, se kterým můžete hrát s ostatníma. Modifiktory také půjdou nastavit zvlášť a můžete si s vlastním nastavením hrát buďto proti botům nebo v privátních zápasech.

To všechno bylo odhaleno pomocí traileru, který zaprvé prozrazuje, že update vyjde příští měsíc (tvůrci očekávají, že vyjde do dvou týdnů) a zadruhé také láká na update, který vyjde v prosinci. Ten naopak z arén udělá hokejové hřiště a místo míče puk, který klouže jako... No, jako puk na ledě. Pokud vás zajímá více detailů, tak se můžete podívat na záznam z oficiálního streamu, kde se také zodpovídají různé dotazy. A také je tam pár dalších menších oznámení, jako třeba, že se uživatelé PS4 dočkají vlajky s DriveClubem. Případně se můžete podívat jenom na zmíněný trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama