Duchovní nástupce Supreme Commander vybral přes 2,2 milionů dolarů
Planetary Annihilation Novinka Duchovní nástupce Supreme Commander vybral přes 2,2 milionů dolarů

Duchovní nástupce Supreme Commander vybral přes 2,2 milionů dolarů

Michal Burian

Michal Burian

12

Příští týden začne první alfa testování, do něhož se bude moci zapojit každý, kdo podpořit Planetary Annihilation na Kickstarteru.

Reklama

Studio Uber Entertainment dosáhlo v kampani na Kickstarteru úspěchu. Pro jejich real-time strategii Planetary Annihilation, která je duchovním nástupcem oblíbené série Supreme Commander, se do dnešního dne vybralo $2,229,344, přičemž tvůrci požadovali 900 tisíc dolarů.

Pokud jste přispěli, budete se moci 7. června zapojit do alfa testování, které bude probíhat na Steamu a UberNetu, plánovaného až do konce srpna. Pak bude následovat beta fáze za účastni větší skupiny hráčů. Šanci zapojit se do bety by měli dostat i hráči, kteří nepodpořili titul na Kickstarteru.

Plná verze by měla být k dispozici v prosinci letošního roku pro PC a Mac. Za předpokladu, že nenastanou nějaké neočekávané problémy.

Závěrem pak vývojáři vysvětlili, proč se rozhodli právě pro Steam. "Pro Steam jsme se rozhodli především kvůli pohodlí hráčů. Jde o místo, kde máte všechny hry pohromadě. Hrát budete moci i přes UberNet."

Hlavním lákadlem Planetary Annihilation jsou bitvy, které se odehrávají po celém vesmíru. Zapomeňte tak na malé bitvy v jedné lokalitě nebo na jedné planetě. V Planetary Annihilation na vás budou čekat rozsáhlé bitvy, které se postupně odehrávají na nejrůznějších planetách, měsících a asteroidech. Planety a další území budete moci libovolně navštívit a pokusit se neprobádané místo obsadil, kolonizovat, postavit základny a získávat potřebné zdroje pro další rozšíření své frakce.

Pokud se vám navíc podaří vytěžit dostatek materiálů, budete moci postavit speciální bomby, které využijete, když planetku, asteroid apod. vyšlete na nepřítele. Samozřejmostí budou rovněž atomovky a další velké a účinné zbraně. Při tom všem ale nesmíte zapomínat na svou hlavní jednotku (velitele), kterého budete muset chránit. Pakliže by ho nepřátele dostali, znamenalo by to pro vás jistý a neodvratný konec. Nepůjde tak o bezhlavé válčení, zapojit budete muset i mozek a vymýšlet nejrůznější strategie.

V současné době tvůrci počítají s tisícovkou nejrůznějších jednotek, možnostmi vylepšovat jednotky, multiplayerem a rovněž kooperací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama