Uber Entertainment odpískali Kickstarter kampaň na Human Resources
Novinka Uber Entertainment odpískali Kickstarter kampaň na Human Resources

Uber Entertainment odpískali Kickstarter kampaň na Human Resources

Michal Burian

Michal Burian

2

Možná to ovlivnila i špatná reputace s Planetary Annihilation, které není dodělané a chybí spousta věcí.

Reklama

Studio Uber Entertainment mělo v roce 2012 na Kickstarteru úspěch s real-time strategií Planetary Annihilation, ale nebylo schopno jej zapakovat se svým dalším projektem. Možná to ovlivnila i špatná reputace s Planetary Annihilation, které není dodělané a chybí spousta věcí.

Americké studio se rozhodlo zrušit Kickstarter kampaň na Human Resources poté, co vyšlo najevo, že není reálné, aby dosáhla stanoveného cíle. Po hráčích chtěli 1,4 milionů dolarů. Podpořilo je 9326 lidí částkou $384,358.

„Nadešel čas vypnout Kickstarter pro Human Resources. Kampaň na Kickstarter je práce na plný úvazek pro více lidí. Jsme malé indie studio, nemůžeme pokračovat a investovat čas a peníze do projektu, který nebude úspěšně zafinancován. Jednoduše nemáme lidské zdroje,“ napsal John Comes.

Comes zároveň dodává, že jeho tým, který je oddělen od vývojářů Planetary Annihilation, teprve musí vymyslet, co bude dělat díl.

K“do ví, co přinese budoucnost pro Human Resources? Jistá je jedna věc, Kickstarter kampaň pro Human Resources je u konce. Budeme se ale snažit abychom hře vzdechli život v nějaké formě.“

Někteří hráči se shodují na tom, že Uber kampaň pro Human Resources uchopili za špatný konec. Chtěli hodně peněz a navíc nevydávali včas potřebné aktualizace, které by přesvědčily lidi, aby na projekt přispěli. Sehrát v tom mohl roli také Planetary Annihilation, který se sice tváří jako dokončen, ale rozhodně tomu tak není.

O Human Resources se více dočtete v našem předešlém článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama