Strategie Planetary Annihilation se představuje v pre-alfa záběrech
Planetary Annihilation Novinka Strategie Planetary Annihilation se představuje v pre-alfa záběrech

Strategie Planetary Annihilation se představuje v pre-alfa záběrech

Michal Burian

Michal Burian

11

Ve dvacetiminutovém videu nám tvůrci ze studia Uber představují real-time strategii Planetary Annihilation, která slibuje návrat do dob starých dobrých RTS.

Reklama

Na Planetary Annihilation pracuje několik vývojářů, kteří se v minulosti podíleli na oblíbeném Total Annihilation. Dá se tedy říci, že jde o duchovního nástupce real-time strategie. Uber chtějí vytvořit real-time strategii ze staré školy v novém kabátku bez free-to-play modelu. Aby se jejich vize splnila, potřebovali na Kickstarteru vybrat 900 tisíc amerických dolarů. To se jim nakonec podařilo, v současné době mají přes 2,2 milionů dolarů. Vývoji tak nic nestojí v cestě.

Uber řídí Jon Mavor, podílel se na enginu Total Annihilation a byl rovněž hlavním programátorem Supreme Commander.

Hlavním lákadlem Planetary Annihilation jsou bitvy, které se odehrávají po celém vesmíru. Zapomeňte tak na malé bitvy v jedné lokalitě nebo na jedné planetě. V Planetary Annihilation na vás budou čekat rozsáhlé bitvy, které se postupně odehrávají na nejrůznějších planetách, měsících a asteroidech. Planety a další území budete moci libovolně navštívit a pokusit se neprobádané místo obsadil, kolonizovat, postavit základny a získávat potřebné zdroje pro další rozšíření své frakce.

Pokud se vám navíc podaří vytěžit dostatek materiálů, budete moci postavit speciální bomby, které využijete, když planetku, asteroid apod. vyšlete na nepřítele. Samozřejmostí budou rovněž atomovky a další velké a účinné zbraně. Při tom všem ale nesmíte zapomínat na svou hlavní jednotku (velitele), kterého budete muset chránit. Pakliže by ho nepřátele dostali, znamenalo by to pro vás jistý a neodvratný konec. Nepůjde tak o bezhlavé válčení, zapojit budete muset i mozek a vymýšlet nejrůznější strategie.

V současné době tvůrci počítají s tisícovkou nejrůznějších jednotek, možnostmi vylepšovat jednotky, multiplayerem a rovněž kooperací.

Níže už nové video s gameplay záběry z pre-alfa verze, které dostatečně představuje Planetary Annihilation. Hra by se měla v květnu dostat do alfa stádia.

Obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama