Odstartovala beta Planetary Annihilation
Planetary Annihilation Novinka Odstartovala beta Planetary Annihilation

Odstartovala beta Planetary Annihilation

Michal Burian

Michal Burian

14

Vesmírné boje v real-time strategii Planetary Annihilation odstartovaly. Za přístup do bety zaplatíte 55 euro.

Reklama

Pokud jste nepřispěli na vývoj Planetary Annihilation na Kickstarteru, kde částka s přístupem do testování byla stanovena na 60 euro, nebo jste si nekoupili Early Access na Steamu dříve za 83 euro, tak máte další možnost. Duchovní nástupce Total Annihilation se dostal do fáze beta a zve k hraní další nové hráče.

Na Steamu za Early Access nově zaplatíte 55 euro, přičemž automaticky po vydání získáte plnou verzi v digitální podobě.

Připomeňme, že titul Planetary Annihilation na Kickstarteru od hráčů vybral přes 2,2 milionů dolarů. Tvůrci lákají na bitvy odehrávající se ve vesmíru. Zapomeňte tak na malé bitvy v jedné lokalitě nebo na jedné planetě. V Planetary Annihilation na vás budou čekat rozsáhlé bitvy, které se postupně odehrávají na nejrůznějších planetách, měsících a asteroidech. Planety a další území budete moci libovolně navštívit a pokusit se neprobádané místo obsadil, kolonizovat, postavit základny a získávat potřebné zdroje pro další rozšíření své frakce.

Pokud se vám navíc podaří vytěžit dostatek materiálů, budete moci postavit speciální bomby, které využijete, když planetku, asteroid apod. vyšlete na nepřítele. Samozřejmostí budou rovněž atomovky a další velké a účinné zbraně. Při tom všem ale nesmíte zapomínat na svou hlavní jednotku (velitele), kterého budete muset chránit. Pakliže by ho nepřátele dostali, znamenalo by to pro vás jistý a neodvratný konec. Nepůjde tak o bezhlavé válčení, zapojit budete muset i mozek a vymýšlet nejrůznější strategie.

Co se samotných bitev týče, střetnout se v nich bude moci najednou až 40 hráčů. Půjde tak o gigantické bitvy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama