E3 2017: Electronic Arts, Assassin's Creed a ti ostatní
Speciály Článek E3 2017: Electronic Arts, Assassin's Creed a ti ostatní

E3 2017: Electronic Arts, Assassin's Creed a ti ostatní

Michal Burian

Michal Burian

13

Star Wars: Battlefront 2, NFS: Payback, A Way Out, FIFA 18, nová značka od BioWare, Battlefield 1, tuna informací o Assassin's Creed: Origins nebo Wolfenstein 2: The New Colossus.

Reklama

Dobrý večer, ráno nebo odpoledne, záleží, kdy zrovna tento náš souhrn čtete. Máme za sebou první den z Los Angeles, respektive první tiskovou konferenci. Maraton, který nás čeká, odstartovala společnost Electronic Arts. A ukázala se v takovém podivném světle. Na jednu stranu ukázala své hry, na tu druhou celá konference byla dost ukecaná, podivná a často i nudná. Ale to už záleží na každém z nás, co od koho očekává. Pojďme se raději podívat na hry.

NFS: Payback by se mohlo jmenovat Rychle a zběsile

Bez nadsázky. Nové gameplay záběry z Need for Speed: Payback působí jako Rychle a zběsile bez licence této hollywoodské značky. Vývojáři Ghost Games chtějí podle všeho vytvořit dost akční závody, kde nebudou chybět velké bouračky ve stylu Kobry 11 a filmečky.

Doporučujeme vám si přečíst celou naší novinku, kde naleznete další informace, gameplay záběry a také ukázku tuningu.

Sportovní hry od EA Sports

FIFA 18 ukázala druhou část příběhového režimu, ve kterém budeme opět hrát za Alexe Huntera, který může přestoupit do jiné ligy. Samozřejmě EA Sports nezapomněli ani na Cristiana Ronalda, který je tváří letošního ročníku FIFA.

FIFA 18 ještě jednou, tentokrát Switch verze, která nepoběží na technologii Frosbite a nezahrne Cestu. V jakém rozlišení si ji zahrajete?

Na Frostbite engine přešlo Madden NFL 18. Díky tomu má být americký fotbal realističtější a rovněž přinese příběhový mód ve stylu Cesty. Jmenuje se Longshot a zaměří se na vysokoškolského quarterbacka Devina Wadea, který se chce stát velkou hvězdou, a vy budete u toho.

Třetí sportovní hrou je NBA Live 18. Basketbal se pochlubil speciálním módem ve stylu RPG žánru. V režimu The One si vytvoříte svou vlastní postavu. Tu si budete moci různě přizpůsobit, aby vám seděla nejen po vzhledové stránce, ale také té hratelností. Při úpravě tak budete mít k dispozici předem určený počet bodů, které investujete do zformování svého basketbalisty.

NHL 18 v Los Angeles chybělo, to bude detailněji představeno 21. června.

Východní fronta do Battlefieldu 1

Na konferenci byl k vidění teaser trailer k druhému rozšíření Battlefieldu 1. Dodatečný balíček In the Name of the Tsar přinese východní frontu s ruskou armádou, včetně hratelných ženských vojáků. K dispozici by také měly být standardně nové zbraně, kterých má být 11, dále gadgety, tři vozidla a šest nových (mj. zasněžených) map, včetně dvou nočních, které vyjdou mimo samotné DLC.

K tomu ještě informace o dalších DLC a nočních mapách.

Zajímavě vyhlížející kooperační dobrodružství A Way Out

Překvapení! Kromě již dříve avizovaných titulů se na konferenci EA Play objevili tvůrci Brothers: A Tale of Two Sons a představili svůj nový projekt. A Way Out je kooperativní dobrodružství, kde ve spolupráci s kamarádem utečete z vězení. Zajímavé na hře je především to, že je určena speciálně pro co-op, a to buď ve split-screenu nebo online.

Anthem je nová značka od BioWare

Zatím jen teaser trailer byl k vidění k nové značce od BioWare. Alespoň víme její název, jmenuje se Anthem a podle všeho je to kříženec sci-fi a postapokalyptického zasazení. Plnohodnotné odhalení bude následovat na tiskovce Microsoftu, 11. června po 23. hodině.

Show jménem Star Wars: Battlefront 2

Jak jsme očekávali, na Star Wars: Battlefront 2 se EA hodně zaměřili. Byla to velká show. Vše začalo multiplayerovým trailerem, ve kterém dostávající nejvíc prostoru Klonové války, ale na scénu se dostanete i soubor Key a Kyla Rena nebo planeta Kashyyk, kterou můžete znát z filmové Pomsty Sithů. Zároveň bylo potvrzeno, že všechny dodatečné mapy, zbraně, vozidla a hrdinové budou k dispozici zdarma pro každého majitele hry. Vše začne prvním přídavkem na konci roku, který nabídne Finna a kapitánku Phasmu z filmů Síla se probouzí a Poslední z Jediů. Tento přídavek zahrne také prostředí planety Crait, která si odbyde svou premiéru právě v osmé filmové epizodě Poslední z Jediů. Ta se v našich kinech objeví v polovině prosince.

Mrkněte na trailer a gameplay záběry.

EA a Origin Access na týden zdarma

Generální ředitel společnosti Electronic Arts na tiskové konferenci EA Play oznámil, že od dnešního dne po dobu jedno týdnu je zdarma pro všechny EA Access a Origin Access. Každý majitel konzole Xbox One nebo počítače si tak může do 18. června zahrát všelijaké tituly od EA. Majitelé PS4 si zase některé hry mohou vyzkoušet v trial verzi.

Tuna informací o Assassin's Creed: Origins

S odstupem se ptáme, zda byla konference EA Play tou největší událostí dne. Možná to totiž bylo spíše předčasné odhalení Assassin's Creed: Origins, o který se postaral Game Informer. Souhlasím s vámi, nejde o nic překvapivého, ale těch informací je tolik, že si to zkrátka musíte přečíst. Jen si připravte nějaké občerstvení.

Techland vnadí na novinky o Dying Light

V únoru to byl rok od vydání The Following. Je tak správný čas na nové informace. Těch se velmi brzy dočkáme. Techland vnadí, že nám během E3 přinese velké novinky ze světa Dying Light a dodává, že má velké plány na bezkonkurenční podporu značky v nadcházejících letech. To samo o sobě křičí, že se chystá druhý díl, na rozšíření původní Dying Light je podle nás už pozdě.

Wolfenstein 2: The New Colossus má vyjít 27. října

Německý Amazon uvádí, že Wolfenstein 2: The New Colossus vyjde 27. října 2017, a to pro PC, PS4 a Xbox One. V tuto chvíli není moc důvodů k tomu, abychom Amazonu nevěřili, už mnohokrát jsme se prostřednictvím různých jazykových mutací tohoto obchodu předčasně dozvěděli detaily, které se nakonec ukázaly jako pravdivé.

Jízdní řád konferencí na E3 2017

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama