Everybody’s Gone to the Rapture vypadá velmi zajímavě
Novinka Everybody’s Gone to the Rapture vypadá velmi zajímavě

Everybody’s Gone to the Rapture vypadá velmi zajímavě

Michal Burian

Michal Burian

10

Od tvůrců hororové Amnesie se na PS4 chystá příběhová adventura odehrávající se v detailním městečku Anglie roku 1980. <strong>Trailer s českými titulky</strong>.

Reklama

Everybody’s Gone to the Rapture dokáže zaujmout každou ukázkou. Ne jinak je tomu v případě nového příběhového traileru, obrázků venkova a téměř dvouminutové skladby ze soundtracku. Pokud čekáte na PS4 na nějakou skutečně zajímavou, jedinečnou hru, tak se již brzy dočkáte.

Everybody’s Gone to the Rapture je v současné době ve fázi beta, přičemž by měla být již brzy hotova. Vývojáři zodpovědní za hororovou Amnesii chtějí již brzy oznámit finální datum vydání. Nicméně již dnes můžete počítat s tím, že titul dorazí někdy v průběhu letošního léta.

Nezapomeňte si zapnout české titulky

Everybody’s Gone to the Rapture se odehrává v detailním prostředí městečka v Anglii roku 1980. Hra se soustředí na apokalypsu týkající se nějaké blíže nespecifikované katastrofy o konci světa. Po herním světě se bude moci volně procházet a využívat různé předměty. Počítá se se šesti hlavními oblastmi, každá s odlišnou identitou.

Cílem autorů, na které dohlíží Sony Santa Monica, je vytvořit přesnou hru, která dokáže prodávat jejich verzi venkovských oblastí Anglie roku 1980. Jádro hry je tvořeno z jedinečné atmosféry a příběhu, který je prý hluboký, strhující, citově řízený a odehrává se v živém světě.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama