Farming Simulator 22 se na Steamu stal hranější než Battlefield 2042
Battlefield 2042 Novinka Farming Simulator 22 se na Steamu stal hranější než Battlefield 2042

Farming Simulator 22 se na Steamu stal hranější než Battlefield 2042

Dominik Tománek

Dominik Tománek

15
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Přispěli jste ke statistikám také?

Reklama

Nedávno jsem vás informovali o tom, že tvůrci Battlefield 2042, studio DICE, považují některé funkce jako je tabulka výsledků nebo voicechat za zastaralé. I přes nepodařený start byl Battlefield 2042 bezpochyby jednou z nejočekávanějších her letošního roku. Hráči na na platformě Steam si však nejspíš mysleli opak, v počtu současně souběžně hrajících hráčů ho totiž překonal i nový Farming Simulator 2022.

Nutno však podotknout, že data byla z víkendu (konkrétně soboty), kdy Farming Simulator vedl o více než 40 tisíc hráčů souběžně hrajících hráčů. Teď už se čísla vyrovnala ale Farming Simulator stále o několik stovek hráčů vede. V době psaní má zatím podle služby Steam DB Farming Simulator vrchol na 105 636 hráčích a Battlefield na 100 397 hráčích.

Farming Simulator 22 se na Steamu stal hranější než Battlefield 2042

Nebylo by fér tvrdit, že nový Battlefield je z hlediska počtu hráčů na PC propadák. Ve skutečnosti bude číslo hráčů mnohem větší, musíme totiž brát v potaz i ostatní platformy, na kterých se hra nachází - Epic Games Store nebo Origin a služba EA Play Pro.

Farming Simulator 22 (přečtěte si naší recenzi) a Battlefield 2042 (recenze se dočkala i tato populární FPS) jsou nyní k dispozici na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama